FutbolKıbrısManşetSpor

Hakem Serkan Şimşek, hakemlik kariyerini noktaladığını açıkladı

Futbol hakemi Serkan Şimşek 24 yıllık futbol kariyerini bugün itibariyle sonlandırdığını açıkladı.

Futbol hakemi Serkan Şimşek, hakemlik kariyeri boyunca hiç bir Federasyon Kupası’nda görev almadığını ve Perşembe günü oynanacak olan Northerland Kıbrıs Kupası’nı yönetmede tek aday olduğunu fakat bu görevin elinden alındığını belirterek 24 yıllık hakemlik kariyerini bugün itibariyle sonlandırma kararı aldığını açıkladı.

Hakem Serkan Şimşek yaptığı açıklamada:

“Tüm futbol camiasına içimdeki duyguları paylaşmak istiyorum.

24 yıllık Hakemlik kariyerimi bugünkü yöneteceğim Düzkaya-Yeni Boğaziçi maçını federasyona iade ederek sonlandırmış bulunmaktayım.

Tabii ki bu yıl benim için bambaşka bir yıldı bunu ben değil tüm spor yazarları tüm yöneticiler tüm futbolcular, tüm kader birliği yaptığım hakem arkadaşlarım takdir ettiniz evet dediğim gibi, bu yıl benim için bambaşka bir yıldı ama 24 yıllık hakemlik kariyerim boyunca hiçbir Federasyon Kupası karşılaşmasında görev almadım. Perşembe günü oynanacak olan Northerland Kıbrıs Kupası’nın sizlerin takdirine göre tek adayı idim ama maalesef bu görev bana verilmeyip elimden alınmıştır. Sizlerin takdirine bırakıyorum kararı almamda emeği olan her kim varsa, hakkımı helal etmiyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu