KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Halil Falyalı cinayeti zanlıları mahkemeye çıkarıldı

Girne’ye bağlı Çatalköy’de 8 Şubat 2022 tarihinde meydana gelen olayda suikasta kurban giden Kıbrıslı Türk iş insanı Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş’ın öldürülmesi ile ilgili olarak KKTC’de tutuklu bulunan zanlılar Ömer Tunç, Veysel Sare ve Musa Çiçek Girne Ağır Ceza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Mahkemede 17 ayrı suçtan itham edilen sanıklar Ömer Tunç, Veysel Sare ve Musa Çiçek itham edilen suçlamaların hiçbirini kabul etmedi

Girne’ye bağlı Çatalköy’de 8 Şubat 2022 tarihinde meydana gelen olayda suikasta kurban giden Kıbrıslı Türk iş insanı Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş’ın öldürülmesi ile ilgili olarak KKTC’de tutuklu bulunan zanlılar Ömer Tunç, Veysel Sare ve Musa Çiçek Girne Ağır Ceza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Mahkemede 17 ayrı suçtan itham edilen sanıklar Ömer Tunç, Veysel Sare ve Musa Çiçek itham edilen suçlamaların hiçbirini kabul etmedi.

Dava duruşmalar için 5 Ekim 2023 tarihine ertelendi. Öte yandan ülkeye kaçak yollardan giriş yaptıkları suçlamasıyla yargıç huzuruna çıkarılan Falyalı suikastı zanlıları Veysel Sare ve Musa Çiçek’in davası da itham edilmek üzere 26 Eylül 2023 tarihine ertelendi.

(Kamalı Haber)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu