Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

“Halkı yanıltamadığınızı sandıkta göreceksiniz”

Denktaş, Gezici Anket sonuçlarının Kıbrıs Türk halkını yanıltmak ve iradesini manipülatif yöntemlerle tahakküm altına alma girişiminde bulunduğunu ifade etti. 

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Serdar Denktaş, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Gezici Anket sonuçlarının Kıbrıs Türk halkını yanıltmak ve iradesini manipülatif yöntemlerle tahakküm altına alma girişiminde bulunduğunu ifade etti.

Halkın kandırılmasını talep edenlerin utanması gerektiğini kaydeden Denktaş, düzmece anketlerle amaçlarına ulaşacaklarını sananların, büyük bir yanılgı içerisinde olduklarını sandıkların açıldığı gün öğreneceklerini vurguladı.

Denktaş’ın paylaşımı şu şekilde:

“Daha önce ‘beni birinci de gösterse itibar etmem’ dediğim Gezici Anketi, bugün yeni bir sözde sonuç ile Kıbrıs Türk Halkı’nı yanıltmak ve iradesini manipülatif yöntemlerle tahakküm altına alma girişiminde bulunmuştur.
Bu noktada Gezici’yi eleştirmek bize göre gereksiz ve anlamsız hale gelmiş bulunuyor.
Ona ücretini ödeyip, yönetmeyi ümit ettiği halkı kandırmasını talep edenler bu yaptıklarından utanmıyorsa, Gezici’nin utanması için hiçbir gerekçe yoktur.
Gezici’yi kamuoyunu yanıltmak üzere ülkeye getiren ve düzmece anketlerle amaçlarına ulaşacaklarını sananlar, büyük bir yanılgı içerisinde olduklarını sandıkların açıldığı gün elbette anlayacaklardır.
Diğer taraftan Gezici’nin azmettiricileri, Kıbrıs Türk Halkı’nın Demokrasi mücadelesinin hiçbir zaman hiçbir yerinde olmadıklarından, demokrasimize verdikleri zararı da idrak etmeleri beklenemez.”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu