GenelManşetTürkiye

Haluk Levent’in annesinin ‘vasiyet’i…

Haluk Levent, 1.5 yıl önce vefat eden annesi Sabriye Acil’in en çok sevdiği 15 türküyü yorumladığı ‘Vasiyet’ albümünün kayıtlarını tamamladı.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, 2019 yılında hayatını kaybeden annesi Sabriye Acil’in en çok sevdiği 15 türküyü yorumladığı ‘Vasiyet’ albümünün kayıtlarını tamamladı. Proje, Pasaj Müzik etiketiyle Anneler Günü haftasında, 7 Mayıs’ta yayınlayacak.

Haluk Levent, yaşadığımız bu pandemi günlerinde ‘hepimize umut ve moral olması dileğiyle’ diyerek yayınlayacağı albümün çıkış türküsünü 23 Nisan Cuma günü dinleyici ile buluşturacak.

Sanatçının ‘Melek Mosso’ ile birlikte seslendirdiği ve rock tarzında yeniden yorumladığı ‘Neşet Ertaş’ türküsü ‘Zülüf Dökülmüş Yüze’nin İmre Haydaroğlu yönetmenliğindeki klibi de aynı gün yayında olacak.

ÜZÜCÜ HABERİ HALUK LEVENT DUYURMUŞTU

Haluk Levent, 2019 kasım ayında annesinin vefat ettiğini sosyal medyadan, “Dün gece annemiz Sabriye’yi kaybettik. Bir süre burada olamayacağım. Bu sayfayı Veli yönetecek. AHBAP’LAR çalışmaya devam edecek yarım kalan iş bırakmayacak. Yakında görüşürüz canlarım.” sözleriyle duyurmuştu.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu