KıbrısManşet

Hamidi, bir kez daha Arnold Classic’te boy gösterecek

Vücut geliştirme ve fitnes dalında hem başarılı bir sporcu hem de çok iyi bir eğitmen olan Sami Hamidi, bir kez daha dünyanın en prestijli organizasyonlarından olan Arnold Classic’te boy gösterecek.

 

BİR KEZ DAHA ARNOLD CLASSİC’TE BOY GÖSTERECEK: Vücut geliştirme ve fitnes dalında hem başarılı bir sporcu hem de çok iyi bir eğitmen olan Sami Hamidi, bir kez daha dünyanın en prestijli organizasyonlarından olan Arnold Classic’te boy gösterecek.

 

YARIŞMA 23-25 EYLÜL’DE İNGİLTERE-BİRMİNGHAM’DA: Arnold Schwarzenegger tarafından düzenlenmekte ve dünyanın en büyük spor etkinliklerinden birisi olarak kabul edilen Arnold Classic, 23-25 Eylül’de İngiltere’nin Birmingham şehrinde gerçekleşecek.

 

MEYDAN OKUMA İÇİN BUGÜN YOLA ÇIKIYOR: Yarışma için yoğun bir hazırlık dönemi geçiren Sami Hamidi, sezonun en sert yarışı ve Pro Card savaşı olarak gördüğü bu meydan okuma için bugün İngiltere’ye gidecek ve son hazırlıklarını orada yapacak.

 

6 YIL SONRA, AYNI TARİH VE AYNI YARIŞ: Sami Hamidi, 23-25 Eylül 2016’da İspanya’da yapılan Arnold Classic’te podyuma çıkarak Atletik Fizik kategorisinde 3. olmuş ve bu başarısıyla da aynı yıl Mr. Olympia sahnesine de çıkan ilk Kıbrıslı Türk sporcu olmuştu. Sami, 6 yıl sonra aynı tarihlerde ve aynı yarışmada yeniden sahne alacak.

 

HİKAYE KALDIĞI YERDEN DEVAM: Hikayeye kaldığı yerden devam etmek isteyen Sami, yarışın son hazırlık dönemini yine ülkemizde geçirdi. Sami bu süreçle ilgili; “Alışkın olduğum yerde, daha önce başardığım yerde hazırlanmak istedim. Aynı duyguları hissetmek çok iyi geldi. Hedefim Pro Card’ı kazanıp ardından Pro seviyesinde yarışarak Aralık 2022’de bir kez daha Mr Olympia’ya katılmaya hak kazanmak.” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu