KıbrısManşet

Hamitköy’de silahlar patladı

Hamitköy Esat Erdoğmuş Stadı'nın üst kısmında bulunan Capiton Cennet Sitesi'nde patlayan silahlar bölgede büyük paniğe neden oldu

GIYNIK ÖZEL

Hamitköy Esat Erdoğmuş Stadı’nın üst kısmında bulunan Capiton Cennet Sitesi’nde patlayan silahlar bölgede büyük paniğe neden oldu. Saat 21.00 sıralarında yaşanan olayda, alacak-verecek meselesi nedeniyle sosyal medya üzerine başlayan tartışma sonrasında, bir grubun söz konusu sitede bulunan bir eve baskın düzenlediği öğrenildi.

Ev sahibini darp etmek amacıyla, Cennet Sitesi’ndeki ikametgaha baskın gerçekleştiren 4-5 kişilik grup ile ev sahibi arasında yaşanan küfürlü tartışmanın ardından ev sahibinin kendisini korumak amacıyla tasarrufundaki av tüfeği ile havaya 2 el ateş açtığı öğrenildi.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ekipleri bölgede geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de bölgede incelemeler gerçekleştiriliyor. Olay yerine iki tarafında yakınlarının gelmesi nedeniyle olay yerinde zaman zaman tansiyonun yükseldiği gözlemlendi.

KAVGA, RAHATSIZLIK VE MESKUN MAHALDE ATEŞ AÇMA

Polis Basın Subaylığı tarafından olayla ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde:

“Bu akşam saat 21.00 sıralarında, Hamitköy’de Dr. Ziver Bodamyalı Sokak üzerinde, M.A, D.A, H.T, ve A.B. bir taraf olmak üzere diğer taraf olan Ü.A, I.A, T.A. ve A.A. aralarında çıkan tartışma sonucu birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerinde elleri ve ayakları ile vurup kavga ettikleri sırada M.A. ikametgâhı içerisinden almış olduğu av tüfeği ile meskun mahalde iki el havaya ateş açmıştır. Olaya karıştığı tespit edilen şahıslar hakkında yasal işlem başlatılmış olup soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu