EkonomiGenelKıbrısManşet

Happy Ways Araç Kiralama Sektöründeki Faaliyetlerini ve 2022 Hedeflerini Sundu

Kuzey Kıbrıs otomotiv sektörünün önemli yatırımlarından olan ve 2016 yılında kurulan Happy Ways araç kiralama alanında ülkenin yaygın araç kiralama ağına ve zengin araç filosuna sahip olarak faaliyet gösteriyor.

Kuzey Kıbrıs otomotiv sektörünün önemli yatırımlarından olan ve 2016 yılında kurulan Happy Ways araç kiralama alanında ülkenin yaygın araç kiralama ağına ve zengin araç filosuna sahip olarak faaliyet gösteriyor. Sağladığı müşteri memnuniyeti ile müşterileri tarafından zirvede tutulan Happy Ways, Ercan Havalimanından; Lefkoşa, Girne, Mağusa, Güzelyurt ve Lefke’ye; Kıbrıs’taki tüm otellerden  gemi limanlarına olmak üzere Kuzey Kıbrıs’ın her noktasına araç kiralama hizmetini sunmakta.

Araç filosunda en ekonomik araçtan, Suv, Sedan, Hatcback ve lüks araçlara kadar her model aracı kiralama imkanı sunan Happy Ways, 24 saat kesintisiz asistan ve yol yardımı hizmetleri ile de müşteri memnuniyetini ön planda tutma misyonuyla yoluna devam ediyor.

Merkez ofisi Lefkosa’da bulunan HappyWays; Ercan Havaalanı ve Çatalköy-Girne’de bulunan diğer ofislerinin yanı sıra Kuzey Kıbrıs’ın bir çok yöresinde yaygınlaşma çalışmalarını sürdürmekle beraber, www.happywayscar.com web sitesi üzerinden dünyanın her yerinden erişilebilip, kiralama işlemi yapabilme olanağını sunma ve kullanıcı dostu on-line hizmeti ile müşteri nerede ise orada olmayı önceliği olarak görmektedir.

Happy Ways, 2020’den bugüne faaliyetlerine ilişkin önemli adımlar atarak son iki yılın değerlendirmesini  sundu ve 2022 hedefleri ve beklentileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Happy Ways Genel Müdürü Cem Mındıkoğlu; 

“ Happy Ways olarak kurumsal yapımızla, kurum ve kuruluşlara, iş yerlerine ve münferit müşterilerimize  kaliteli filo hizmeti ve münferit araç sağlama politikamızı kurulduğumuz günden bugüne sürdürüyoruz. 7/24 call center ve sınırsız asistan hizmeti ve yol yardımı hizmetleri sağlama ilkesi doğrultusunda da şirketimizin önemli bir misyonunu Happy Ways markası ile özdeşleştirerek adanın her bölgesine taşıdık ve taşımaya devam ediyoruz.

Günümüzün ekonomik koşullarında şirketlerin özellikle şirket bünyelerine araç almalarının daha maliyetli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle “araç kiralama” konsepti, hem daha az maliyet hem de hizmet olarak örneğin kaza anında veya arıza da en hızlı ve kolay çözümü sunması ve kesintisiz hizmet vermesi açısından gittikçe yaygınlaşıyor. Bu anlamda, araç kiralama şirketi olarak ada genelinde verdiğimiz hizmetle şirketlerin bu ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabiliyoruz. Yeni geliştirmelerimiz ile de müşteri deneyimini arttırmayı hedefliyoruz.

Happy Ways olarak son bir yılda ise önemli adımlar attık, bunlardan ilki 2021 yılında yeni firmaları listemize ekleyerek toplamda araç filomuz ile hizmet verdiğimiz kurum ve kuruluşların sayısını yükseltmemiz oldu. 2022 yılında ise hedefimiz bu sayıyı arttırmak. Araç filosunda ise yine 2022’de hedefimiz;  kiralık araç hacmimizi yukarılara çıkarmak olacak.

Diğer önemli adımlarımızdan biri ise, önümüzdeki yıl içerisinde güçlü teknolojik alt yapımızı kullanarak hizmet ve servislerimizi dijital alana taşıyarak online rezervasyon imkanını tüm müşterilerimize sunmak olacak.” dedi.

Mındıkoğlu ayrıca, Happy Ways’in 2021 yılında münferit müşterilere olan satışlarını   önceki yıla nazaran %25  oranında arttırdığını, 2022 yılında kurumsal filo hizmetine ek olarak;  gelişen araç filosunun %40 nın münferit satışlara hizmet verebilecek şekilde geliştirmeyi planladıklarını açıkladı.

 

“Araç Kiralamanın En Mutlu Yolu” Online Satış Kolaylığı ile 

Happy Ways teknolojik yenilikleri hizmet çeşitliğine dahil ederek, 2021 yılında çalışmalarına başlanılan dijital platformda online satış hizmeti projesi ile 2022’de hizmet verecek. Böylece, online rezervasyonlar ile araç teslim yerinde protokol sağlanarak hızlı, modern ve gelişmiş bir yapıda Avrupa standartlarında araç kiralama hizmetini sunacak.

Daha hızlı ve kişiye özel araç kiralama deneyimi hedefiyle 2022’e girecek olan Happy Ways, mevcut web sitesi üzerinden işlemlerin yaygınlaşması konusunda önemli çalışmalar yapıyor.

‘Araç kiralamanın en mutlu yolu” sloganıyla müşterileriyle buluşan Happy Ways,  Kuzey Kıbrıs’ta en iyi müşteri deneyimi ve memnuniyetini yaşatmak için yenilikçi uygulamaları da hayata geçirecek.

Happywayscar.com web sitesinde, Happy Ways  müşterileri online rezervasyon, araç alım- teslim, araç listelerinden en uygun aracı bulma ve kampanyalara kadar çok sayıda özelliğe ve güncel bilgilere erişebilmekte. Şirket, bu özellikleri 2022 yılında da geliştirerek ilerliyor.

Hizmet politikasında ise, araç kiralama prosedürünü araç talebinden hizmetin son anına kadar,  güler yüzlü personel ile hijyen ve mesafe kurallarına uyarak, birebir işlemlerle müşterilerine sunmakta.

Happy Ways’den araç kiralama ve diğer hizmetler hakkında bilgi almak için www.happywayscar.com web sitesi veya (0392) 444 92 97 nolu telefonlarından, (0548) 829 22 64 nolu WhatsApp hattından ulaşabilirsiniz.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu