GenelKıbrısManşet

Happy Ways Dünyanın Her Yerinden On-Line Hizmet Sunuyor! 

Kuzey Kıbrıs otomotiv sektörünün araç kiralama alanında önemli yatırımlarından olan Happy Ways, ülkenin yaygın araç kiralama ağına ve zengin araç filosuna sahip olarak faaliyet göstermeye devam ediyor.  

Kuzey Kıbrıs otomotiv sektörünün araç kiralama alanında önemli yatırımlarından olan Happy Ways, ülkenin yaygın araç kiralama ağına ve zengin araç filosuna sahip olarak faaliyet göstermeye devam ediyor.

2021 yılında çalışmalarına başlanan ve teknolojik yenilikleri hizmet çeşitliğine dahil eden Happy Ways, dijital platformda online satış hizmeti projesi ile 2022’ye girdi. Yenilenen web sitesi üzerinden online rezervasyonlar ile araç teslim yerinde protokol sağlanarak hızlı, modern ve gelişmiş bir yapıda Avrupa standartlarında araç kiralama hizmetini sunuyor.

Happy Ways web sitesi www.happywayscar.com üzerinden dünyanın her yerinden erişilebilip, kiralama işlemi yapabilme olanağını sunma ve kullanıcı dostu on-line hizmeti ile müşteri nerede ise orada olma önceliği sunan şirket, daha hızlı ve kişiye özel araç kiralama deneyiminde önemli bir atılım gerçekleştirdi.

Happyways.com’da Neler var? 

Web sitesi üzerinden müşteriler online rezervasyon, araç alım- teslim, araç listelerinden en uygun aracı bulma ve kampanyalara kadar çok sayıda özelliğe ve güncel bilgilere erişilebilmekte. Sitenin kullanımında; kullanıcı girişi ile kolay adımlarla, kiralanacak aracın gün sayısından konum bilgileri girilerek araç alım-teslim noktalarıni belirlemek bir kaç adımla mümkün.  Araç listesinden ise, aracın markası modeli ve fiyat bilgilerine göre listeleme yapılabiliyor. Ayrıca, yakıt tipinden vites tipine özel filtreleme de yapılabiliyor. Araç seçimine bağlı olarak bebek koltuğu, full sigorta veya ekstra benzin seçeneklerden biri, birkaçı ya da hepsi isteğe bağlı olarak seçilebilmekte.

Konu hakkında değerlendirmede bulunun Happy Ways Genel Müdürü Cem Mındıkoğlu, “2022’ye güçlü teknolojik alt yapımız sayesinde hizmet ve servislerimizi dijital alana taşıyarak başladık. Web sitemiz üzerinden zaman ve mekan kısıtlaması olmaksızın tüm kullanıcılarımız online olarak araç kiralama,  rezervasyon işlemlerini yapabilecekler.”  dedi.

Sanal Pos ile Ödeme İmkanı  

Ayrıca, Web sitesi üzerinden sanal pos ile ödeme kolaylığı da sunulduğunu belirten Mındıkoğlu;

“Müşterilerimiz web sitemiz üzerinden araç seçimi sonrası, teslim alış ve geri teslim lokasyonu seçtikten sonra sanal pos üzerinden ödemeyi gerçekleştirerek rezervasyon kaydını gerçekleştirmiş olacak.” Dedi.

Hizmet politikasında ise, araç kiralama prosedürünü araç talebinden, hizmetin son anına kadar,  güler yüzlü personel ile hijyen ve mesafe kurallarına uyarak, birebir işlemlerle müşterilerine sunmakta.

Happy Ways’den araç kiralama ve diğer hizmetler hakkında bilgi almak için www.happywayscar.com web sitesi veya (0392) 444 92 97 nolu telefonlarından, (0548) 829 22 64 nolu WhatsApp hattından ulaşabilirsiniz.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu