KıbrısManşet

Harmancı: Henüz istediğimiz noktada değiliz ama başladığımız noktanın uzağındayız

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Meteoroloji Dairesi’nden Lefkoşa’ya 1 saat içerisinde 35 kg yağış düştüğü bilgisini aldıkları bilgisini paylaştı, “ilk an sorunları yaşansa da genel olarak bu orandaki bir yağışı yapılan çalışmalar neticesinde ilk kez herhangi bir yolu kapatmadan atlatmayı başardık” dedi

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Meteoroloji Dairesi’nden Lefkoşa’ya 1 saat içerisinde 35 kg yağış düştüğü bilgisini aldıkları bilgisini paylaştı, “ilk an sorunları yaşansa da genel olarak bu orandaki bir yağışı yapılan çalışmalar neticesinde ilk kez herhangi bir yolu kapatmadan atlatmayı başardık” dedi.

Harmancı’nın açıklaması şöyle:

“KKTC meteoroloji dairesinden Lefkoşa’ya 1 saat içerisinde 35 kg yağış düştüğü bilgisini aldık.

Kısa sürede yağan bu yağış rutin dönemlerde yollarımızın kapanmasına ve araç trafiğimizi oldukça aksamasına yol açarken ilk kez hiç bir yolumuzun kapanmadığı bir yağış yaşadık.
Sanayi bölgesinde ( Doktoroğlu önü ) henüz tamamlanmamış hattımız mevcut hali ile bile çok iyi bir çalışma sergiledi. Diğer yaptığımız tüm çalışmaların da verimini aldık.
Sanayi bölgesi drenaj projesi tamamlanınca kapsamlı bir çalışma da Başbakanlık ışıklarına yapılacak.
Elbette kısa süreliğine bazı ilk an sorunları yaşansa da genel olarak bu orandaki bir yağışı yapılan çalışmalar neticesinde ilk kez herhangi bir yolu kapatmadan atlatmayı başardık.
Henüz istediğimiz noktada değiliz ama başladığımız noktanın uzağındayız.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu