GenelKıbrısManşetSiyaset

Harmancı: “Onlar halkın verdiği oyla Meclis’e gittiler, ben de halkın verdiği oyla Başkan oldum”

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı ve Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Harmancı, Gıynık TV’de Seçim Zamanı programına konuk oldu.

-Gıynık TV Özel

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı ve Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Harmancı, Gıynık TV’de Seçim Zamanı programına konuk oldu.

Mine İçsel’e konuşan Mehmet Harmancı; seçim döneminin saygı, sevgi çerçevesi içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

İki büyük partinin Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adaylığı için milletvekili isimleri göstermesi konusunu yorumlayan Harmancı; “Gücümüzü gördüklerinden ve bildiklerinden karşımıza milletvekili aday çıkardılar” diyerek şu açıklamalarda bulundu:

“Birkaç mesaj var milletvekili aday çıkartılması ile ilgili.. Demek ki bizi güçlü görüyorlar ki daha Ocak’ta  milletvekili seçilmiş isimleri sahaya indirme gereği duydular. Ben şu noktadan ele almak zorundayım bunu; halkın verdiği bir görev var sizlere de bizlere de. Halk bize görev verdi “Belediyeyi yönet” diye. Milletvekillerine de verdi yasama görevini. Bir kere milletvekilleri daha yeni seçişmiş isimler; bunu toplum vicdanına bırakırım. Bizim toplumla olan gönül bağımızı güçlü gördüler ki iki vekil ile yarışacağım bu seçimle. Onlar halkın verdiği oyla meclise gittiler ben de halkın verdiği oyla belediye başkanı oldum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu