KıbrısManşet

Harmancı: Salı günü yeniden bir çevrimiçi görüşme yapacağız

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Lokmacı kapısının açılması için bir süredir Güney Lefkoşa Belediyesi ile görüştüklerini ifade ederek, Salı günü yeniden çevrim içi bir görüşme yaparak konuyu masaya yatıracaklarını belirtti.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Mehmet Harmancı, geçiş kapılarının özellikle de Lokmacı kapısının açılması için bir süredir Güney Lefkoşa belediyesi ile görüştüklerini ifade etti.

Harmancı, iki belediye olarak her türlü konuda iş birliği içerisinde ve AB’den de destek alabilecek koşullarda Salı günü çevrim içi bir görüşme yaparak, konuyu yeniden masaya yatıracaklarını açıkladı.

“Biz bu konuda her türlü olumlu adımın kolaylaştırıcısı olma kararlılığındayız” ifadelerini kullanan Harmancı, açıklamasında şunları söyledi:

“Kapıların ve özellikle Lokmacı kapısının açılması için bir süredir Güney Lefkoşa belediyesi ile görüşüyoruz, elbette sadece bizim inisiyatifimiz ile olabilecek bir durum yok ama her iki belediye olarak Lokmacı kapısında hızlı test merkezi dahil her türlü konuda iş birliği geliştirebileceğimizi ve Avrupa Birliğinden de bu konuda destek alabilecek koşulları Salı günü yeniden online bir görüşme yaparak masaya yatıracağız.

Biz bu konuda her türlü olumlu adımın kolaylaştırıcısı olma kararlılığındayız.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu