KıbrısManşetSürmanşet

Harmancı’dan Lefkoşa halkına müjde

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, her yoğun yağışta Lefkoşa halkına büyük zorluklar yaşatan Doktoroğlu önündeki yolda yaşanan su baskınlarına köklü çözüm bulmak için kolları sıvadı

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, her yıl, her yoğun yağışta Lefkoşa halkına büyük zorluklar yaşatan Atatürk Spor Salonu ışıkları ile Alpet ışıkları arasında kalan yolda yaşanan su baskınlarına köklü çözüm bulmak için kolları sıvadı.

Bölgedeki yağmur suyu sıkıntısının birçok hükümet döneminde gündeme geldiğini fakat harekete geçilmediğini kaydeden Harmancı, “Bu yıl hareket edilmezse kendi göbek bağımızı keseceğimizi söylemiştim ve başladık” dedi. Harmancı, yapılacak düzenlemeyle birlikte söz konusu yolun su taşkınları nedeniyle kapanmayacağı bir düzen oluşturacaklarını ve bölgedeki problemi en aza indireceklerini vurguladı.

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı’nın açıklaması şu şekilde: 

“Burası herkese çok çektirdi, süresini hesaplayamayacağımız sayısız hükümetle Doktoroğlu önünün yağmur suyu sıkıntısı konuşuldu, her kurum söz verdi ama nedense yapılmadı, bu yıl hareket edilmezse kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz demiştim ve başladık. Hedefimiz bu ana arterin kapanmayacağı bir düzeni oluşturmak, bu yapacağımız işlem hesaplayamayacağımız çok yüksek yağışlar haricinde buradaki problemi en aza indirecek, hepimize hayırlı olsun.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu