KıbrısManşetSiyasetToplum

Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi’nin yeniden başkanı

İskele Belediye Başkanı/UBP İskele Belediye Başkan Adayı Hasan Sadıkoğlu, YSK tarafından açıklanan resmi olmayan sonuçlara göre zaferini ilan etti

HASAN SADIKOĞLU, İSKELE BELEDİYESİ’NİN YENİDEN BAŞKANI!

İskele Belediye Başkanı/UBP İskele Belediye Başkan Adayı Hasan Sadıkoğlu, YSK tarafından açıklanan resmi olmayan sonuçlara göre zaferini ilan etti. Resmi propaganda sürecinin başladığı 5 Aralık’tan itibaren, İskele ve 21 köyünü karış karış gezerek halkla buluşan ve güven tazeleyen Hasan Sadıkoğlu, bugün (25 Aralık) gerçekleşen Yerel Yönetimler seçiminden büyük bir başarıyla çıktı. 2018 seçimlerindeki oy oranını artırarak 2022 seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre % 65. 42 ile ada genelinde de en yük oyu alma başarısı gösteren Belediye Başkanı olan Sadıkoğlu’nun zaferi seçim sonuçlarının ardından İskele’de coşkuyla kutlandı.

 

ADA GENELİNDE EN YÜKSEK OYU ALAN HASAN SADIKOĞLU: “ZAFER, ZAFER BENİMDİR DİYEBİLENİNDİR!”

İlk günden itibaren gittiği her köyde şahsı için yakılan Zafer Ateşi ile zaferini ilan eden Hasan Sadıkoğlu, 3. Döneminde de seçimlerden başarıyla çıktı. Sandıkların kapanması ve sonuçların açıklanmasıyla birlikte İskele UBP İlçe binası önünde toplanan kalabalık ‘En büyük başkan Hasan Başkan’ sloganları attı. Ailesiyle birlikte zafer kutlamalarına katılan Başkan Sadıkoğlu, kendisine güvenen, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Zafer,zafer benimdir diyebilenindir’ sözünü hatırlatan Başkan Sadıkoğlu, ayrıştırmadan, kucaklayıcı olmaya devam edeceğinin mesajını verdi. Gönülden hizmete devam, bütün emeklerimiz İskele’ye değer diyen Sadıkoğlu, seçimlere bağımsız aday olarak giren Mehmet Şenol’a da demokratik bir havada geçen seçim sürecinden ötürü teşekkür etti.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu