KıbrısManşet

Hasipoğlu: Tek başına iktidar havasına girdik

“Dizel makine misali günler geçtikçe oylarımız daha da artıyor” diyen, UBP Genel Sekreteri ve Gazimağusa Milletvekili adayı Oğuzhan Hasipoğlu, Tek başına iktidara 12 yıl sonra çok yaklaştık” sözleriyle heyecan yarattı

“Dizel makine misali günler geçtikçe oylarımız daha da artıyor” diyen, UBP Genel Sekreteri ve Gazimağusa Milletvekili adayı Oğuzhan Hasipoğlu, Tek başına iktidara 12 yıl sonra çok yaklaştık” sözleriyle heyecan yarattı

“ARTIK KİMSE FEDERASYON DEMİYOR”… UBP’nin, parti olarak Türkiye ile et ve tırnak gibi olduğunu ifade eden UBP Gazimağusa Milletvekili adayı Oğuzhan Hasipoğlu, “Türkiye’de şu an Kıbrıs politikasında iktidarıyla muhalefetiyle zaten farklı bir görüş yoktur. CHP’nin Başkanı Kılıçdaroğlu geldi. O da ‘iki devletli görüşü benimsiyoruz’ dedi. Artık kimse federasyon demiyor” dedi. 2010 yılından bu yana müzakere masasında yer aldığına işaret eden Hasipoğlu “Kıbrıs Rum tarafının başkan ve her bir heyet üyesinin hiçbir şekilde bu adanın yönetimini ve ada etrafındaki zenginliği, bizimle paylaşmak gibi bir niyeti yoktur” şeklinde konuştu.

 

“ÜLKENİN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”… Ulusal Birlik Partisi’nin güçlü şekilde, tek başına iktidara gelmek istediğini, ciddi reformlar yaparak, iktidar sürecinin 3 ve 4’üncü yılında ülkenin önünün açılacağını belirten Hasipoğlu, “5 yılın sonunda, ülkenin yatırım anlamında önünü açamadıysam, parayı toplayamadıysam, çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alamadıysam, reformları yapamadıysam o zaman başka bir iktidar gelsin” dedi.  Hasipoğlu, UBP’nin özlediği tek başına iktidar havasına da girdiğini söyledi.

“DİZEL MAKİNE MİSALİ GÜNLER GEÇTİKÇE OYLARIMIZ DAHA DA ARTIYOR”… UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, “Dizel makine misali günler geçtikçe oylarımız daha da artıyor. Halkın istikrara arzusu ve talebini sahada artarak görüyoruz. En son 12 yıl önce elde ettiğimiz tek başına iktidarı bir hafta içinde tazeleyeceğiz. Önce siyasi istikrar, sonra da ekonomik istikrar. Bu net mesajımızı veriyoruz: halkın artık güçlü iktidarlara özlemi ve talebi var. Geçmiş artık dört yılda dört başbakanın olduğu, 4’lü koalisyon hükümetlerinin ülkemize hizmet veremediğini tecrübe ettik” diyerek, bu seçimin önemli ve kritik olduğunun altını çizdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu