GenelKıbrısManşetSiyaset

Hasipoğlu: Yol haritası ve ziyaret programları belirlenecek

UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu katıldığı bir TV programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu katıldığı bir TV programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Faiz Sucuoğlu’nun parti genel başkanı seçilmesinin ardından partide yeni bir heyecan olduğunu aktaran Hasipoğlu, parti meclis üyelerinin de belirlenmesiyle ivme kazandığını aktardı. Tek başına iktidar vurgusuna program içerisinde zaman zaman yer veren Hasipoğlu, 2022’nin ilk aylarında seçim olacağını söyledi.

UBP’nin ülkeye yatırım anlamında su gelmesi, yeni dönemde kablo ile elektriğin gelmesi, fiber optik kabloların yenilenmesi UBP’nin ortaya koyacağı en önemli vizyonlardan biri olduğunu aktaran Hasipoğlu, “Her zaman yönetimlerde doğru adımlar atılmayabilir ama UBP yapılan yatırımlarla ilgili vizyon ortaya koyup bunu gerçekleştirebilen bir parti” dedi.

‘Güçlü iktidar’ ile reformların yapılabileceğini kaydeden Hasipoğlu, “ Faiz Bey’in güçlü bir şekilde gelmesi UBP’ye dinamizm kazandıracak partide bir heyecan var.  Gelecek senenin ilk aylarında bir seçim olacak. Seçim tarihinde uzlaşılınca iktidarda muhalefetinde nisap sorunu düşünmemesi gerekir” diye konuştu.

Hasipoğlu, Parti Genel Merkezi’nde genel başkan ile görüşmeler çerçevesinde yol haritası ve ziyaret programlarının belirleneceğini de aktardı ve diğer partilerle görüşme gün ve saatlerin belirleneceğini söyledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu