KıbrısManşetToplum

Haspolat’ta yangın

Polis Basın Subaylığı bugün saat 12:0 sıralarında henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktığını açıkladı

Polis Basın Subaylığı bugün saat 12:00 sıralarında Haspolat Sanayi Bölgesi’nde henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktığını açıkladı. Meydana gelen yangın sonucu yaklaşık dört dönümlük arazi içerisindeki kuru otlar ile bir adet akasya ağacı yanarak zarar gördü. Yine Haspolat’ta 13:40 sıralarında gerçekleşen başka bir yangında ise tır araç üzerinde taşınan bir dozerin elektrik hatlarına temas etmesi sonucu kopan elektrik tellerinden çıkan kıvılcımların kuru otları tutuşturması sonucu yaklaşık bir dönümlük arazi içerisinde bulunan kuru otlar ile çöp ve molozlar yandı.

Polis Basın Subaylığı’nın resmi açıklaması:

“Bugün saat 12:00 sıralarında, Haspolat Sanayi Bölgesinde bir arazide henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı meydana gelen yangın sonucu yaklaşık dört dönümlük arazi içerisindeki kuru otlar ile bir adet akasya ağacı yanarak zarar gördü.

Saat 13:40 sıralarında ise yine Haspolat’ta, tır araç üzerinde taşınan bir dozerin elektrik hatlarına temas etmesi neticesinde kopan elektrik tellerinden çıkan kıvılcımların kuru otları tutuşturması sonucu yaklaşık bir dönümlük arazi içerisinde bulunan kuru otlar ile çöp ve molozlar yandı. Her iki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.”

 

 

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu