KıbrısManşetSağlıkToplum

Hastaneden ‘iyi’ diye taburcu edildi, yolda yeniden fenalaştı!

Kızının fenalaşması üzerine Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne götürdüğünü ve 'Durumu iyi' açıklaması yapılarak hastaneden taburcu edildiğini anlatan çaresiz anne, başından geçenleri olay yerindeki vatandaşlara anlattı.

Böylesi bir olay daha önce ülkemizde yaşanmadı…

Kızının fenalaşması üzerine Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne götürdüğünü ve ‘Durumu iyi’ açıklaması yapılarak hastaneden taburcu edildiğini anlatan çaresiz anne, başından geçenleri olay yerindeki vatandaşlara anlattı.

Anne, kızının karın ve baş ağrısı şikayetleri olduğunu ve ağzından köpükler geldiğini anlatarak, bu sebepten ötürü Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne gittiklerini ve Acil Servis’te müdahale edildiğini söyledi.

Kızına serum verildiğini ve ardından durumunun iyi olduğu söylenerek taburcu edildiğini ifade eden anne, eve dönerken Girne Kapısı’nda kızının yeniden fenalaştığını belirtti.

Kızın fenalaştığını gören görgü tanıkları 112 Acil Servisi arayarak, durumu aktardığını ve yardım istediğini söyledi.

Vatandaşlar konuştukları ambulans görevlisinin kendilerine ilk etapta ciddiyetle yaklaşmadığını ileri sürerek, ardından ambulansın olay yerine gelerek kızı tekrardan hastaneye götürdüklerini GIYNIK’a aktardı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu