KıbrısManşetToplum

Hatalı U dönüşü yaptı başka araca çarpıp kaçtı: 3 kişi yaralandı

03.04.2023 tarihinde Girne’de Uğur Mumcu Caddesi üzerinde, kimliği meçhul sürücü dikkatsizce sağ şeride geçip U dönüşü yapmaya çalışması sonucu, o esnada arkasından gelip aynı istikamete doğru seyreden 32 yaşındaki Uğur Aydın yönetimindeki motosikletin önünü tıkaması sonucu çarpmışlardı. Kaza sonrası araç sürücüsü olay yerinden kaçtıktan sonra kimliği tespit edilip tutuklanmış, motosiklet sürücüsü ağır yaralanmıştı.

Dün akşam yine Girne’de İskenderun Caddesi üzerinde saat 21.30 sıralarında meydana gelen kazada kimliği meçhul sürücü dikkatsizce şerit değiştirip U dönüşü yapmaya çalıştığı sırada aynı istikamete doğru seyreden Tolga Akdemir yönetiminde ki araca çarpıp olay yerinden kaçtı.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Tolga Akdemir ve araçta yolcu olarak bulunan Mehmet Aydın (E-28) ile Fatih Gültekin (E-42), kaldırıldıkları Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Araç sürücüsü Tolga Akdemir taburcu olurken, yolcular Mehmet Aydın ve Fatih Gültekin ise acil serviste müşahede altına alındı.

Yürütülen ileri soruşturma kapsamında, kaza yerinde durmayıp ayrılan kazaya methaldar aracın HK 371 plakalı araç olduğu ve sürücüsünün ise Muhammet Ali Ergün (E-23) olduğu tespit edildi. Bahse konu şahıs tutuklandı. Soruşturma devam etmektedir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu