KıbrısManşetSiyaset

Hatay: Bu iddiaları araştıracak Polis komutanı, savcı vesaire var mı?

Araştırmacı Yazar Mete Hatay, Sedat Peker'in Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili itirafları sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yargı mensupları ve polise büyük görev düştüğünü belirterek, "Bu iddiaları araştıracak Polis komutanı, savcı vesaire var mı?" diye sordu

Araştırmacı Yazar Mete Hatay, Sedat Peker’in Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili itirafları sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yargı mensupları ve polise büyük görev düştüğünü belirterek, “Bu iddiaları araştıracak Polis komutanı, savcı vesaire var mı?” diye sordu.

“Sedat Peker, Kutlu Adalı cinayeti’yle ilgili isimler, THY referansları da vererek cinayeti işleyecek adamı bulma görevinin ilk önce kendine verildiğini söyledi.

Hatta kardeşinin MİT’çi Korkut Eken’le birlikte cinayetten kısa bir süre önce adaya geldiğini iddia etti. “Fakat bize nasip olmadı” dedi. Ve cinayetin aynı çevre tarafından başkalarına işletildiğini söyledi.

Kutlu Adalı’nın derin devletin de içinde olduğu uyuşturucu ağlarını ortaya çıkarmak üzere olduğunu ima etti.

Hatta Adalı’nın çok dürüst biri olduğunu ve bugünlerde ortaya çıkan şeyleri engellemeye çalıştığını söyledi.

Fakat Mafya bağlantılı yetkililerin onu “hain” ilan ederek öldürttüğünü iddia etti.

Hade bakalım bu iddiaları araştıracak Polis komutanı, savcı vesaire var mı? Görelim bakalım.. yarım gram gannavuriden gençleri hapse tıkmaya benziyor mu bu iş?”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu