ÇevreGenelKıbrısManşetYaşam

Hava bugün nasıl olacak?

KKTC Meteoroloji Dairesi, bugünün hava durumu analiz raporunu açıkladı. Elde edilen verilere göre yağmur yağması bekleniyor.

KKTC Meteoroloji Dairesi, bugünün hava durumu analiz raporunu açıkladı. Elde edilen verilere göre yağmur yağması bekleniyor.

HAVA BUGÜN NASIL OLACAK?

SABAH

Bölgede alçak basınç sistemi ile sıcak ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması beklenmektedir. Hava açık ve az bulutlu öğleden sonra parçalı bulutlu yer yer sağanak yağmurlu geçecek. Hava sıcaklığı Mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenmektedir. Rüzgar güney ve batı yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli olarak esecek.

ÖĞLE

Bölgemizin alçak basınç sistemi ile sıcak ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması beklenmektedir. Hava açık ve az bulutlu öğleden sonra parçalı az bulutlu geçecek. Hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenmektedir. Rüzgar güney ve batı yönlerden orta kuvvette esecek.

AKŞAM

Bölgemizin alçak basınç sistemi ile sıcak ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması beklenmektedir. Hava açık ve az bulutlu öğleden sonra parçalı bulutlu yer yer sağanak yağmurlu geçecek. Hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenmektedir. Rüzgar güney ve batı yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli olarak esecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu