ÇevreKıbrısManşetToplum

Hava Durumu: Akşamları daha da soğuk olacak!

KKTC Meteoroloji Dairesi'nin bugünkü hava tahmin raporuna göre en yüksek hava sıcaklığının 33 derece olduğu aktarılırken, akşam saatleri hava sıcaklığının 16 dereceye kadar düşmesinin beklendiğini açıkladı.

KKTC Meteoroloji Dairesi’nin bugünkü hava tahmin raporuna göre en yüksek hava sıcaklığının 33 derece olduğu aktarılırken, akşam saatleri hava sıcaklığının 16 dereceye kadar düşmesinin beklendiğini açıkladı.

SABAH

Bölgede alçak basınç sistemi ile üst atmosferdeki serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması beklenmektedir. Hava az bulutlu öğleden sonra parçalı bulutlu yer yer kısa süreli sağanak yağmurlu geçecek. Hava sıcaklığı, mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenmektedir. Rüzgar, güney ve batı yönlerden orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

ÖĞLE

Bölgede alçak basınç sistemi ile serin ve nispeten nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması beklenmektedir. Hava az bulutlu öğleden sonra parçalı bulutlu geçecek. Hava sıcaklığı, mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenmektedir. Rüzgar, güney ve batı yönlerden orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

AKŞAM

Bölgede alçak basınç sistemi ile üst atmosferdeki serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması beklenmektedir. Hava az bulutlu öğleden sonra parçalı bulutlu yer yer kısa süreli sağanak yağmurlu geçecek. Hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenmektedir. Rüzgar, güney ve batı yönlerden orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu