GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Su grubu burçları aşklarına kavuşacak!

Su grubuna mensup burçları bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalısınız?

cosmica

Su grubuna mensup burçları bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalısınız?

İnanır mısınız? Bu hafta en az ateş grupları kadar siz de çok şanslısınız su grubu burçları. Sizde aşkınıza kavuşuyorsunuz çünkü. Uzun zamandır beklediğiniz o an geldi, çattı.

Kalbinizin nasıl sevgiyle okşandığını hissediyorum desem? Lakin burada dikkat etmeniz gereken önemli iki husus var.

Birincisi zihninizi susturmanız ve ikincisi size zarar veren egonuzdan kurtulmanız. İnanır mısınız önünüzdeki tek engel o. Siz aslında çok güçlüsünüz, o kadar güçlüsünüz ki her şeyi kendi başınıza halletmeye çalışıyorsunuz ve bunu yaparken de kendinizi kaybediyorsunuz.

“Ya yapamazsam? Ya başarılı olmazsam? Ya sevilmezsem? Ya ihanete uğrarsam? Ya üzülürsem?” diyorsunuz da peki ya işler hiç kafanızda kurduğunuz gibi olmayacak desem, tutumunuz yine aynı olur muydu? Diyorum, evet!

ENERJİ – ŞİFA ÇALIŞMALARI YAPMALISINIZ

Düşündüğünüz gibi olmayacak. Aklınızdaki rahatsız edici düşüncelerden kurtulmanız için melekleriniz enerji-şifa çalışması yapmanızı istiyor.

Meditasyon yaparak çakralarınızı dengeleyebilir, geçmiş yaşamınızdan getirmekte olduğunuz karmalarınızı şifalandırarak, önünüzü aydınlatabilirsiniz.

Tüm olumsuz düşüncelerden kurtulmanızın çok basit bir yolu sadece ‘Olumlu’ şeyler düşünmek ve her daim umutlu olmak. Kendinize inanın her şeyden önce.

Aşkınıza kavuşmak için yapmanız gereken bir şey olduğundan söz etti melekler. O da Aşk Tılsımı yani, Yeniay zamanı gökyüzündeki yıldızlara bakarak, dilek dilemeniz. Olumlu düşünceler içinde olun ve evinizi Defne yaprağı ile tütsüleyin.

Enerji kanalları ne kadar açık olursa, yüksek frekansta kalırsa aşkı da bir tılsım gibi çeker. Sorunuzun cevabı ‘Evet’. Artık ne dilediyseniz ya da ne sorduysanız bilin ki o gerçekleşecek. Melekleriniz bunun bilincinde olmanızı ve yokluk bilincinden çıkmanızı söylüyor.

NEDEN DEĞİŞİME DİRENİYORSUNUZ?

Neden değişime direniyorsunuz? Alıştığınız alan sizi mutsuz eden bir alansa neden hala orada durmak için asilik yapıp, ayak diretiyorsunuz? Asi tavırlarınız sadece sizi kırar ve yaralar. Sizi kendinizden başka kimse üzemez ve zaten zihninizde kurduğunuz gerçek dışı olaylar da buna yetiyor gibi..

Kafanızda kurmaktan vazgeçmeli, olmayan şeyleri gerçekmiş gibi düşünmekten vazgeçmelisiniz. Bu hem sizin akıl sağlığını etkiler hem de mutsuz bir birey olursunuz. Aslında sizin yapmanız gereken tek şey kendinizi akıntıya bırakmak.

Sizi nereye götüreceğini bilemezsiniz ki. Ya sizi hayal ettiğinizden daha iyi bir yere götürecekse? “Sonunu bilmeden atlamam” diyorsunuz da hayat tahmin edilebilir değil ki.

Kimin ne zaman bu hayata veda edeceği bile belirsizken, atacağınız adıma odaklanmak yerine sonucunu bilmeye çalışmak ve olumsuza odaklanmak sizi yeterince yıpratmadı mı?

GEÇMİŞİNİZDEN ARINIYOR VE ŞİFALANIYORSUNUZ

Artık kendinizi özgür bırakacaksınız, kendinizle savaşmaktan yorulup akıntıya kapılacaksınız çünkü gücünüz kalmamış. Ama sonrasında ne olacak biliyor musunuz? “Neden ben kendimi daha önce akıntıya bırakmadım” diye yâd edeceksiniz. Çünkü artık geçmişinizden arınıyor ve şifalanıyorsunuz.

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, eskisinden de güzel olacak. Yeter ki zihninizi susturun, kalbinize kulak verin. Kartal Ruhu sizlere rüzgarın üstünde süzülerek uçtuğunuzu hissetmenizi, hafiflemenizi ve olaylara kuşbakışı bakmanızı söylüyor.

Gökyüzünde fırtınalar koparken korkuyu fethetmenize ve zorlukların üstesinden gelmenize yardım edecek ve Kutsal Ruh’un arkanızda olduğunu ve hayatı dolu dolu yaşamanızı istediğini hatırlatarak, sizi her şeyin üstüne yükselten ruhunuza odaklanın.

BÜYÜK RESMİ GÖRÜN!

Uçarak sizi korkutan ve kendinizi yalnız hissetmenizi sağlayan sorunların üstüne çıkın, büyük resmi görün. Bilgelikle cesaret kazanmanızı sağlayan görüşünüzü de kullanmayı unutmayın tabi. Kendi başınıza uçacak kanatlarınız var ve bu dönemde bunu yapmalısınız.

Her şeyden önce kendi hayatınıza, kendi ihtiyaçlarınıza odaklanın. Sezgileriniz güçlendikçe farklı bir yere doğru yönlendiriliyorsunuz, bu belirsiz yola güvenin. Saklı kalan gücünüzü açığa çıkaracak.

Artık zaman plan yapma ve hedefe odaklanma zamanı. Neyi istiyorsanız onun için istikrar gösterin ve plan yapın. Bu sizi hedefinize kolayca ulaştıracaktır.

YARATICILIĞINI KONUŞTURUN

Başmelek Ariel sizi yaratıcı olmaya teşvik ediyor. Kişisel ifadenizin keşfedilmemiş alanlarına ve yaratıcı bir yaklaşım barındırabilecek yeni projelere ulaşın.

Kendinizi size doğru gelen duygusallığa açmanız isteniyor. O yüzden kendiniz besleyin ve etrafınızdaki uyumlu ruhların sevgisini ve arkadaşlığını almak için hazır olun. Şunu söyleyin:

“İkinci çakram kusursuz, sağlıklı evresine açıktır. Ben yaratıcıyım, kendime karşı besleyiciyim ve yoluma gelen yakınlık dalgalarıyla giderek daha rahat hissediyorum.”

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu