GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Hava grubu burçları bu hafta sabretmeli! Dilekleriniz gerçek olacak

Hava grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Kova, Terazi ve İkizler burçları nasıl bir hafta geçirecek?

cosmica

Hava grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Kova, Terazi ve İkizler burçları nasıl bir hafta geçirecek?

Öncelikle hava grubu burçlarını bu hafta ne bekliyor diye sorduğumda bazı konuları askıya alacağınızı görüyorum ya da hali hazırda bekletmeye almış olabilirsiniz.

Bir şeyleri zamana bırakacak ve dua edeceksiniz. Aklınızda bir türlü çözemediğiniz bir konu var ve bunun için elinizden gelen tüm çabayı gösterdiğinizi düşünüyorsunuz. Bu yüzden de ‘Ben elimden geleni yaptım, artık zamana bırakıyorum. Olacağı varsa olur’ dediğinizi duyar gibiyim.

Rumi ‘Pasından arın ve parlatılmış kılıç gibi ol’ diyerek, aslında içinizdeki cevheri fark etmeniz gerektiğini söylüyor.

KADERSEL BİR ZAMANLAMADA DİLEKLERİNİZ GERÇEK OLACAK

Kendi potansiyelinizin ve gücünüzün farkında değilsiniz. Kendinizi işe yaramaz hissedebilir ya da olayları çözümleyecek gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. İşte bu hususta kendi gerçek gücünüzü fark etmeniz ve bunu açığa çıkarmanız isteniyor çünkü siz sandığınızdan da güçlüsünüz.

Melekleriniz bu durumun neticelenmesi için dua etmenizi istiyor çünkü yeni başlangıçların ve hayatınızda taze bir sıçrayışın hemen kapı dışında beklediğini bilmeniz gerekiyor.

Umudunuz kaybetmemeli ve aklınızdaki durumun çözüleceğine inanarak, dua etmelisiniz.

Anlaşılan kadersel bir zamanlamada dilekleriniz gerçek olacak.

GÖZLEM YAPACAĞINIZ BİR HAFTA SİZİ BEKLİYOR: İZLEYİN VE BEKLEYİN 

Denizatı Ruhu size izlemenizi ve beklemenizi söylüyor. Ne etliye ne de sütlüye karışmamanız ve olayları izleyerek, gözlem yapmanız isteniyor. Çözüme kavuşturmak istediğiniz durumu dışarıdan gözlemleyecek ve ona göre kafanızda netleşeceksiniz.

Belki de bakış açınızı değiştirmeli ve olaylara farklı açılardan bakmalısınız, bu sizin için daha iyi olabilir.

Gözden kaçan bir detayı fark edeceksiniz. Bu süreçte sakin ve sessiz olacaksınız, eylem yerine planlamayı tercih edeceksiniz.

Korku ve endişelerinizden arınmanız, iç sesinize kulak vermeniz gerek. İçinizden gelen ses doğru ve bunu tereddüt etmeden uygulayabilirsiniz.

Unutmayın ki endişe duyarsanız daha da endişeleneceğiniz sorunlarla karşılaşırsınız, eğer mutlu ve umutlu olursanız, sizi daha da mutlu edecek ve umutlu olmanızı sağlayacak olaylar yasamanız an meselesi.

SEZGİLERİNİZE KULAK VERİN!

Sezgilerinize kulak verirseniz, bu haftayı güzel geçireceksiniz. Geçmişte yaşamaktan vazgeçmeniz gerekiyor çünkü bunlar sizi duygusuzlaştırıyor ve önünüzdeki mucizeleri görmenizi engelliyor.

Artık anda ve akışta olma vaktiniz geldi. Buna direndiğiniz ve inatçı tutumlar sergileyerek, ‘Zaten ben hep mutsuz olurum, benim yüzüm bir gün bile gülmez’ dediğinizi duruyorum. Hayır! Siz sadece sabit fikirli davranarak önünüzdeki parlak geleceği görmekten kendinizi alıkoyuyorsunuz.

Artık anda olma zamanı. Bunu yapmayı seçtiğiniz taktirde başarı elde edecek ve aşkınıza kavuşacaksınız.

Aşka vurgu yapıyorum çünkü ‘Aşıklar’ kartı geldi. Belli ki ikili ilişkilerinizde bir takım sorunlar yaşanıyor ve çözümleniyor.

İşte bu tutumlarınızı değiştirirseniz, başarı elde edecek ve kendinizi aşkınızı dolu dizgin yaşarken bulacaksınız.

“SONSUZLUĞUN BİLGELİĞİ ÖNÜME SERİLİYOR”

Kutsal Ruh kartı bunun için meditasyon yaparak, kalp çakranızı dengeleyebileceğinizi söylüyor. Orada oluşan blokaj çözülecek ve sevginizi sunabilecek, kabul edebileceksiniz.

Bunu yapmanın zamanı geldi ve istediklerinize ulaşmak için ruhunuzu şifalandırmanız isteniyor. Ruhunuzun şifalanması için yapmanız gereken olumlama şöyle:

“Bütün çevremde titreyen Akaşa Kayıtları’nı açıyorum. Sonsuzluğun bilgeliği önüme seriliyor.”

Ve böylece kafanızdaki soruların tüm cevaplarına ulaşmış olacaksınız. Kendi gücünüzü elinize almanız ve hayatınızı başkalarının kontrol etmesine artık izin vermemelisiniz.

OLAYLARA KARŞI BAKIŞ AÇINIZI DEĞİŞTİRİRSENİZ CEVAPLARI BULACAKSINIZ

Evrende sevildiğinizi ve rahatladığınızı hissetmeniz isteniyor. Sevilmeye layık biri olduğunuz bilinciyle yaşayın çünkü sevdiğiniz kişiler de sizleri seviyor.

İçinden çıkamadığınız bu durumu bakış açınızı değiştirerek, bir arkadaşınıza tavsiye verecekmiş gibi dışarıdan gözlemlemeniz daha doğru kararlar vermenize neden olacak.

Komşu olasılıkları da düşünmelisiniz. Bu hafta sabit fikirler yerine alternatif fikirlere ve bakış açısına yöneleceksiniz.

Daha güzel bir sonuç elde etmek istiyorsanız şunları söyleyin:

“Hayatımı yeni yönlere götürmek konusunda istekli ve açığım. Her gün düşüncelerimde ve tüm tercihlerimde uyum ve iyimserlik seçeneklerinin farkına daha fazla varıyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu