GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Hava grubu burçları değişiyor ve artık yeniye adım atmalı!

Hava grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalısınız?

cosmica

Siz değişiyorsunuz. Adeta kartlarda sıfır değeri taşıyan Joker kartı gibi şekil değiştiriyorsunuz ve bulunduğunuz ortama ve koşullara ayak uyduruyorsunuz.

Geleceğe doğru heyecan ve merak dolu adımlar atıyorsunuz. Siz artık geçmiş kalıplarınızdan özgürleşmeye hazırsınız ve ilk adımı attınız. Sonunu düşünmeden ilerlediğini bu yolda destekleniyorsunuz.

Şunu bilmelisiniz ki yerinizde saymaktansa bilinmeyene adım atmak her zaman daha iyidir. Ya bir ders alıp daha tecrübeli ve güçlü olacaksınız ya da sizi hiç beklemediğiniz güzel fırsatlara doğru götürecek.

Her iki türlü de kardasınız değil mi? Öyleyse sizi yeni hayatınıza attığınız bu ilk adım için tebrik ediyorum. Hislerime dayanarak söyleyebilirim ki çok mutlu olacaksınız. Nereden biliyorum diye sormayın, hissediyorum işte.

MUTLU KAL, KEYİFLİ BİR YAŞAM SENİN OLSUN

Şansınız döndü, artık sizden yana. Rumi “Mutlu kal, keyifli bir yaşam senin olsun” diyor. Hayatınızın yolunda gitmesi için enerjinizin yüksek olması çok önemli. Etrafınıza yaydığınız enerjiyi hayatınıza çekersiniz.

Siz mutlu olursanız hayatınıza mutluluk gelecektir. O yüzden hayata karşı gülümseyin, mutlu olun. Şükredin. Melekleriniz sizlere önderlik etmenizi söylüyor.

Sizin kendi hayatınız için atmış olduğunuz bu cesur adımın çevrenizdeki insanlara da yol gösterici olacağını ve cesaretlendireceğini bilmeniz isteniyor. Önden siz gidin, öncü olun. Lider ruhunuzu ortaya koyun ki çevrenizdekilere de ilham olabilesiniz.

MÜKEMMELLİYETÇİLİĞİNİZ SİZE YÜK MÜ OLUYOR?

Her şeyin mükemmel ve hatasız olmasını isterken kendinize çok mu yükleniyorsunuz? Hatalarınız için kendinizi cezalandırıyor ve hatta ıstırap mı çektiriyorsunuz? Başmelek Mikail sizlere kendinize nazik davranmanızı söylüyor.

Hatasız kul olmaz, bizler hatalarımızdan ders alarak yolumuzu buluruz. Bazı şeyleri deneyimleyerek doğruyu ve yanlışı öğrenebiliriz. Böyle düşünün ve kendinize yüklenmekten vazgeçin. Her şey mükemmel olsun diye kendinize aşırı yüklenirken, enerjinizi düşürüyorsunuz. Şunu söyleyin:

“Lütfen kendime nazik davranmama, düşündüğüm, konuştuğum ve yaptığım her şeye sevgi beslememe rehberlik et. Bu şefkati hak ettiğimi bilmeme yardım et. Her türlü suçluluk duygusunu sana teslim ediyorum ki kalıcı iç huzuru deneyimleyebileyim.”

NE İSTEDİĞİNİZE KARAR VERMELİ, İNANMALISINIZ

Aşk mesajınız sizlere aşkınızı çağırmanızı söylüyor. Ne istediğinize karar vermeli, olacağına inanmalısınız. Enerjiniz yüksek tutmalı, mevcut fiziksel ve gerçekleri yansıtan durumunuzu göz ardı etmemelisiniz.

Sağlıklı olursanız sağlıklı kararlar alabilirsiniz. Kendinizi ihmal etmemelisiniz. Gökyüzünden size akan pozitif yaşam enerjisi ile mutlu olmalısınız. Her şeyi şansa bırakmamalı, adım atabiliyorsanız atmalısınız.

Sistem sizden kendinizi adamış bir öğrenci olmaya ve kalbinize odaklanmaya, bu adanmışlığı hayatınızın bir parçası haline getirmeye çağırıyor. Düzenli olarak meditasyon yapmaya başlarsanız ruhunuzla aranızdaki bağ güçlenecek.

Tüm soruların cevapları sizi kalp kapınızda bekliyor. Bunu her gün yapmazsanız kalbinizin sesini net duyamazsınız. Ruhunuz sizinle daha derin bir ilişki kurmak için can atıyor.

“HAYATIM BÜYÜK VE DOKUNAKLI BİR DUA OLSUN”

Bizler ruh olarak gelişmek için buradayız. Yeryüzü ruhun öğrenmesini sağlayan büyük bir oyun alanıdır. Eğer mesleğiniz ya da yaşam yolunuzu sorguluyorsanız rehberleriniz kendinizi adamaya odaklanarak, şu duayı etmenizi istiyor:

“Lütfen beni zihnime, bedenime ve ruhuma keyif verecek şekilde kullanın. Hayatım büyük ve dokunaklı bir dua olsun.”

Doğan Sıçanı Ruhu bizlere artık geçmişi bırakma zamanının geldiğini söylemek için burada. Sonlanmalar başlangıçlara götürür ve ölüm hayatın bir parçasıdır. Artık size faydalı olmayan bir şeyin doğal bir şekilde son bulduğunu kabul etmenizin zamanı geldi.

Aşina olduğumuz şeylere tutunmayı severiz fakat yeninin büyüyebilmek için alana ihtiyacı vardır. Size çok daha faydalı olabilecek yeni bir şeyin doğabilmesi için eskiyi bırakmanız söyleniyor.

DEĞİŞİM YAKLAŞIYOR VE BU SİZİN HAYRINIZA OLACAK

Değişim yaklaşıyor ve bu sizin hayrınıza olacak, direnmeyin. İlkbahar pek çok nimet getirir ve ölmesi gereken her zaman sizin için doğru olan yeni biçimde doğacaktır. Hayatta değişim ve kopuşlar gereklidir.

Önceden size yararlı olan şeylerle vedalaşın ve onun yerini alacak harikulade bir şeyi karşılamaya hazır olun. Kutsal Ruh onu zaten size doğru itiyor. Bütün gayretinizi geride kalan ve ölmesi gereken bir şeyi yeniden alevlendirmeye mi çabalıyorsunuz?

Geçmiş geçmişte kaldı, onun için eğer gerekiyorsa bunun getirdiği kaybı ve acıyı yaşamanız gerektiğini kabul etme zamanı. Bu eskiden yeniye geçişinizde Kutsal Ruh’un sizin yanınızda olduğunu ve sizin yine sevinç, heyecan duymanızı istediğini bilmenizin yardımı olacaktır.

DUYGULARINIZI SEVİNCE YER AÇMAK İÇİN SERBEST BIRAKIN

Duygularınızı hissederek sizi bekleyen sevince yer açmak için serbest bırakın. Kutsal Ruh sizlere yeni bir büyüme vaat ediyor. Buna inanın. Kendinizi içinde bulunduğunuz duruma veya ortama koşullamış olabilirsiniz.

Kendiniz gibi davranmak yerine toplum içinde sırıtmamak adına esas benliğinizi içinde saklıyorsunuz. Garip ve sıradışı görünmektense, dikkat çekmeyen ve sıradan olmayı tercih ediyorsunuz.

Hayata karşı güvensizlikleriniz var ve siz duygularınızı içinizde bastırıyorsunuz. O kadar bastırıyorsunuz ki kalbiniz buz kesiyor ve gözlerinizden akan o ılık gözyaşı yüreğinize daha çok acı veriyor. Bu duruşunuz sizleri mutlu etmiyor, tam tersine daha da üzülmenize ve anlaşılamamanıza neden oluyor.

İçinizdeki sihre kulak vermeniz ve mistik güçlerinizi açığa çıkarmanız isteniyor. Siz özelsiniz ve kim ne derse desin bu eşsiz güçlerinizi görmezden gelerek yaşayamazsınız. Sistem buna izin vermeyecek. O yüzden özel olduğunuz bilin ve sihrin çağrısına yanıt verin.

HER ZAMAN HAKLI OLMAK İSTEMEKTEN VAZGEÇİN

Her zaman haklı olmak istemekten vazgeçin. Herkesin haklı ve haksız olduğu noktalar elbet olacaktır lakin her konuda haklı çıkmaya çalışmanız sadece sizlere daha çok zara veriyor, sizi uzaklaştırıyor.

Haklılığınızı savunmak yerine orta yolu bulmanız isteniyor. Sistem sizlere koruyucu kalkanlarınızı indirmenizi söylüyor. Merak etmeyin, siz zaten sistem tarafından korunuyorsunuz.

Size zarar gelecek dürtüsüyle etrafınıza ördüğünüz kalkanlar iyinin içeriye girmesine de engel oluyor ve bu yüzden koruyucu kalkanlarınızı indirmeniz isteniyor.

İÇİNDEN ÇIKAMADIĞINIZ DURUMLARDA PROFESYONEL YARDIM ALABİLİRSİNİZ

İçinden çıkamadığınız bu durumla ilgili profesyonel yardım alabilirsiniz. Yardım istemek yanlış değildir. İçinden çıkamadığımız durumlarda olayları dıştan gören ve tarafsız yaklaşan profesyonel kişilerden destek almamız bizim zihnimizi ve hayatımızı aydınlatır.

Yardım almaktan çekinmeyin, bu kötü bir şey değil. Hepimizin yardıma ihtiyacı var:

“Dünya bilgelikle dolu. Büyük bir yardım alarak aradığım bilgiye ve çözümlere ulaşıyorum.”

Başmelek Uriel sizlere yedinci çakranızda blokaj olduğundan bahseder. Yedinci çakramızda yani Taç çakramızda blokaj olduğu zaman İlahi Sistem tarafından gönderilen mesajları ve rehberlikleri göremeyiz.

Bunun için Taç çakramızı şifalandırmamız gerekir. Bunu yaptığınız zaman kendi ruhunuzun aradığı yanıtları, arzu ettiğiniz ve hak ettiğiniz nimetleri sunabileceğini fark edeceksiniz. Şu olumlamayı yapın:

“Yedinci çakram kusuruz, sağlıklı evresine açıktır. Yüce Ruh’tan gelen ilham ve kendi sezgilerim bana doyasıya akmaktadır.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu