GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Hava grubu burçları kadersel bir sürece giriyor

Hava grubu burçlarını bu hafta ne bekliyor? Ne yapmalısınız?

cosmica

Hava grubu burçlarını bu hafta ne bekliyor? Ne yapmalısınız?

Öncelikle Hava grubu burçlarına baktığımda bu hafta kadersel bir süreç geçireceğinizi görüyorum. Bu hafta yaşayacağınız olumlu ya da olumsuz her olayın aslında kadersel bir anlamı olduğu ve daha büyük bir amaca hizmet etmesi vesilesiyle meydana geleceğini söyleyebilirim. Akışta kalın, direnmeyin.

Rumi “Topuz kullanın ve egonuzu parçalara ayırın” diyor. Yani hayatınızı özgürce yaşamaya veya isteklerinizin peşinden gitmenize egonuz engel oluyor ve sistem egonuzu yenmeniz, yüksek benliğinize ulaşmanız gerektiğini söylüyor.

Egomuz aslında sizi gelişimden ve yeteneklerinizden alıkoyan gizli bir düşmanımızdır. Ona kulak asarsak doğru kararlar alamayabiliriz, bu yüzden egomuzu aşmalıyız.

Melekleriniz geçmiş yaşam şifası çalışmaları yapmanız gerektiğini söylüyor. Geçmişte yaşadığınız ve sizi olumsuz yönde etkileyen, ruhunuza yara izi bırakan tüm olayları ve kişileri affederek, üzerinizdeki blokajlardan kurtulacak, ruhunuzun hafiflemesini sağlayacaksınız. Geçmişinizi özgür bırakın ki geleceğiniz de olabilsin.

Baş melek Mikail, korku enerjisini şu andan itibaren serbest bırakmanız gerektiğini söylüyor. Korktuğunuz için güvenli alanınızdan çıkamıyor, isteklerinizi gerçekleştiremiyor olabilirsiniz. Korkulacak hiçbir şey yok, sistem tarafından her daim korunduğunuzu bilin. Şunu söyleyin:

“Sevgili Baş melek Mikail, güvende olduğumu ve yardımını hak ettiğimi hissetmeme yardım et. Ağır, toksik veya egosantrik düşünce ve duyguları temizlememe yardım ettiğin için teşekkür ederim.”

İLİŞKİ SORUNLARINIZI ŞİFALANDIRMANIZ GEREK

Aşk mesajınız ilişki sorunlarınızı şifalandırmanız gerektiğine bir kez daha vurgu yapıyor. İlişkinizde yaşadığınız sorunların sizi yıldırmasına izin vermeyin. Sorunların içinde çözümler gizli, şimdi onları keşfedin.

İlişkinizde güzel günler gelecek, inanın ve bekleyin. Niyet edin ve sorunlardan üstün olan ‘Aşkınıza’ güvenin, şimdi! Şunu söyleyin: “İlişkime artık sadece sevgi girer ve sevgi çıkar.”

Pleides Takım Yıldızı sizlerin dünyadaki varoluş amacınızın aslında çok daha derin olduğunu bilmenizi istiyor. Pleidesliler kendilerini gezegenin titreşimini yükseltmeye ve yaratımlar, teknoloji vasıtasıyla yeni bilinci paylaşmaya adamış bir grup yıldız varlığıdır.

Neredeyse insanlığın başından beri yer yüzünde bedenlenmektedirler. Siz çifte misyona, ruh seviyesinde gelişme ve gezegenin titreşimini yükseltme misyonlarına sahip bir ruhsunuz.

Eğer yazmaya, konuşmaya veya yön vermeye çağırıldığınızı hissediyorsanız bu kart bunu yapmaya devam etmeniz gerektiğinin işaretidir. Çalışmalarınıza sistem tarafından yol gösteriliyor.

Bütün ruhlar içinde Pleidesliler en konuşkan olanlardır ve onun için belki siz bu çalışmaların bazılarını 3d boyutuna yöneltmeye başladınız bile. Varlığınız ve eşsiz ışığınıza ihtiyaç var. Şunu söyleyin: “İnsanlığın en yüksek hayrına olan, en yüksek alemlerin Pleides bilincini benim vasıtamla çalışmaya çapırıyorum. Kaynağın özünün en saf ışığı için bir kanal olmama, kendime de yararlı olacak şekilde yol göstermeme izin ver.”

HER ŞEYİN MÜKEMMEL OLMASI İÇİN KENDİNİZİ GERİYOR MUSUNUZ?

Fare Ruhu mütevazidir ve en ufak detaylara dikkat eder. Bu dönemde nüansları ve ince noktaları fark etmeye çağırılıyorsunuz. Hedeflerinize ulaşma ve düşlerinizin peşinden gitme hevesiyle açık iletişimin ve küçük şeylerle ilgilenmenin önemini unutmak kolaydır, buna insanların mutsuz olduklarını gösteren gizli işaretler ve içinizde “Bu hiç doğru görünmüyor” diyen zayıf ses de dahildir.

Bilmeniz gerekenleri koklayarak bulmaya zaman ayırın. Başkalarıyla ilişkinizde veya dünyadaki faaliyetlerinizde başarılı olmanız için çok önemli olan fakat ‘özel bir şey değil’ diyerek kenara ittiğiniz bir detay var mı?

Fare Ruhu size küçük görünen bir şeyin düşündüğünüzden daha önemli veya etkili olabileceğini hatırlatıyor, onun için bir daha bakın. Kendinizi veya ayrıntılara dikkat ettiğiniz zaman muhteşem bir şeyin yaratılmasına ortak olma potansiyelinizi azımsamayın.

Kendinizi ayrıntılara fazla kaptırıp başkalarını aşırı kontrol ediyor ve her şeyin mükemmel olması için geriyor musunuz? Her ayrıntının ‘tam anlamıyla doğru’ olmasını istediğiniz için oyalanıyor ve önceliklerinizi unutuyor musunuz?

Gözden kaçırmaktan korktuğunuz ayrıntının ancak sizin takıntılı olmaya son verdiğiniz zaman ortaya çıkacağını söyleyen sezginize kulak vermeniz isteniyor.

Şu dönemde küçük jestlerin büyük bir gücü var ve belki sizin görmeyebildiğiniz bir şeyi keşfetmek veya bir durumu ya da ilişkiyi onarmak için harekete geçmeniz gerekiyor. Daha dikkatli bakın, detayları inceleyin. Cevabı bulacaksınız.

ÖNEMLİ BİR ATILIMDA BULUNMAK İSTEYEBİLİRSİNİZ

Bu hafta hayatınız için önemli bir atılımda bulunmak isteyebilirsiniz. Bir yandan bu enerjiyi derinden hissederken diğer yandan işleriniz ters gidebilir ve bu yüzden canınız sıkılabilir.

Fakat siz ruhsal bir iyileşme sürecindesiniz ve bu süreçte korkularımız ve zayıf yönlerimizle yüzleştiriliriz. Bunun nedeni ruhumuzun korkularından arınarak, daha yüksek bir frekansta titreşebilmesi ve sistemle bağ kurabilmesidir.

Bu sayede hayatınızda ciddi farkındalıklar yaşayacak ve algıladığınız olayların aslında ötesinde farklı bir olay örgüsü olduğunu anlayacaksınız. Bu hafta siz yeniden doğuyorsunuz ve varoluş amacınızı keşfedeceksiniz. Bolluk sizinle olacak ve hayatınızın her alanında bu enerjiyi hissedeceksiniz.

Bu süreçte sistem sizlere daha yüksek bir perspektiften bakarak, olayları farklı bir gözle değerlendirmeniz, objektif olmanız isteniyor. Bu süreçte yalnız olmadığınızı bilmelisiniz, koruyucu meleğiniz her daim sizlerin yanında. Onu hissedin.

BEREKETLİ VE GÜNEŞLİ GÜNLER KAPINIZDA

Enerjinizin sömürülmemesi ya da negatif enerjilere karşı etkilenmemesi için etrafınızı koruyucu enerjiyle sarın ve kendinizi olumsuz düşüncelerden uzak tutun.

Bereketli ve güneşli günler kapınızda. Hem maddi hem de manevi alanda hayatınızda mucizelerin tezahür etmesine hazır mısınız? Alın, kabul edin:

“Evren bolluktur. Arzu ettiğim her şey bana en doğru zamanda ve en doğru şekilde gelir. Ben kutsanmış bir insanım.”

Aile içinde, arkadaş ortamınızda ya da işyerinde güç çatışmaları yaşayabilir, kendi gücünüzü kanıtlamak isteyebilirsiniz. Şunu bilmelisiniz ki, siz kendi değerinizi bildikten sonra bunu dışarıya karşı ispatlamanıza hiç gerek yok.

Çünkü siz kendi gücünüzün farkındasınız ve çatışmaya girmek yerine, sakinliğinizi koruyarak daha olgunca bir davranış sergileyebilirsiniz. Şunu söyleyin:

“Gücümün kaynağı içinde bulunduğum andır. Geçmiş veya gelecek konusundaki bütün kaygılarımı bırakıyor ve hemen şimdi huzuru seçiyorum.”

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu