KıbrısManşetToplumYaşam

Hava grubu burçları korku ve endişeleriyle yüzleşiyor!

Hava grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalısınız?

cosmica

Hava grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalısınız?

Hava grubunu bu hafta büyük bir ruhsal uyanış bekliyor. Artık hayatınızda korkuya, endişeye, karmaya, şüpheye yer yok.

Siz isteseniz de istemeseniz de, direnseniz de direnmeseniz de ruhunuz uyanışa geçti. Sezgileriniz güçlenecek, dünyaya neden geldiğinizin mesajını, yaşam amacını öğreneceksiniz.

Mistik güçleriniz açığa çıkıyor ve siz artık kendinizi hapsettiğiniz hayal dünyanızdan uyanıyorsunuz. Kendinizi yıkılmış, hüzünlü, kırgın hissedebilirsiniz. İçinizdeki acıyı hissediyorum, hatta şu an bunları yazarken bile gözlerimden yaşlar süzülüyor.

Ne kadar şey biriktirmişsiniz içinizde. Ne kadar şeyi haykırmak isterken ağzınızı dikmişsiniz öyle. Neler yaşatılmış size geçmişte hak etmediğiniz, acısını o kadar derinden hissediyorum ki kalbinize şifa enerjisi gönderiyorum.

Siz okurken kalbinizin ısındığını ve yaralarınızın kalbinizden dökülen yaşlarla yıkanıp, temizlendiğini hissediyorsunuz. Ağladıkça rahatlıyor, hafifliyorsunuz. Gözünüzden akan her damla yüklerinizi hafiflettiğiniz bir an.

MELEKLER SİZDEN DUA ETMENİZİ İSTİYOR

Melekler sizden dua etmenizi istiyor. Onlara yüreğinizi dökün ve tam olarak ne istediğinizi söyleyin. Sonra da gerisini onlara bırakın ve yollarından çekilin.

Rumi de “Kendi benliğinden, Allah’ın benliğine yolculuk yap” diyor. Sisteme, akışa ve Yaradan’a güvenmeniz isteniyor.

Başmelek Mikail çocuklarınızın melekler tarafından korunduğunu söylüyor. Çocuğunuz yoksa da doğacak ve henüz dünyaya gönderilmeyen çocuğunuzun korunduğunu bilmelisiniz. Şunu söyleyin:

“Doğmuş veya doğmamış çocuklarımın sevgili koruyucu melekleri, onları gözettiğiniz, mutluluklarını ve güvenliklerini sağladığınız için teşekkür ederim. Lütfen bana, iyi bir ebeveyn ve hem kendi çocuklarıma hem de başkalarının çocuklarına rol model olabilmem için en iyi yolları bilebilmeme rehberlik et.”

KALBİNİZDEKİ KİŞİ SİZİN GERÇEK AŞKINIZ

Aşk hayatınızla ilgili gelen mesaj ise Gerçek Aşk! Kalbinizdeki kişi sizin gerçek aşkınız ve bir an olsun bundan şüphe duymamanız gerektiği söyleniyor.

Burada dikkat etmeniz gereken şey, Yaradan önce kendisine karşı koşulsuz sevginiz ve aşkınız olmasını ister ki kalbinizdeki kişiyi size bahşetsin.

Kimi ondan çok severseniz onu sizden uzaklaştırır, kavuşmanıza mani olur. Yaradan seni seviyor, sen de kendini sev. Yaradan’ın yarattığı her şeyi de sev.

Sevgi enerjin yükselirse her şeye başka gözle bakarsın. Aşk senin hayrınaysa o sana mutlaka gelecek, merak etme. Meleklerin seni ruhunu serbest bırakmaya çağırıyor. Eski ruh kalıplarını, anlaşmaları ve geçmiş yaşamlarını artık geçmişte bırakmanız isteniyor.

Geçmiş kalıplarınızdan özgürleşmediğiniz sürece yeni yaşam sürecine kapı aralayamazsınız. Vedalaşın ve özgürleşin, bu sayede gerçek aşka da kapı açmış olacaksınız.

İÇİNİZDEKİ BİLGELİK TÜM CEVAPLARI SAKLIYOR

Baykuş Ruhu içinizdeki bilgeliği kesin duyularınızın ve hepimizin paylaştığı ortak bilinçteki bilgeliğin şekillendirdiğini hatırlatmak için geldi. En karanlık gecede bile baykuş net şekilde görür ve sezgileri dâhil tüm duyularıyla yön bulur.

Şu anda aşırı duyarlısınız, her yönden mesajlar alıyorsunuz. Akıllı olmanız, çıplak gözle görülmeyen, kulakla duyulmayan ve başkalarının algılamayabileceği satır aralarına dikkat etmeniz hatırlatılıyor.

Size yol göstermesine izin verirseniz, netlik kazanacaksınız. Duyumsadıklarınızın sizi çok etkilediğini ve bunalttığını mı hissediyorsunuz? Şu an çok mu duyarlısınız ve sizi aşırı uyaran bir bilgi bombardımanı altında mısınız?

Bu bunalımın panzehri ayağını yere sağlam basmak ve güvenli yuvanıza geri dönmektir. Böylece bu size netlik kazandırabilir, akışı yönetmekte yol gösterebilir.

ARTIK NETLEŞMENİZ GEREKİYOR, NE İSTEDİĞİNİZE KARAR VERİN

Doğada vakit geçirebilir hatta bir ağaca sarılıp, köklendiğinizi hayal ederek tüm negatif düşüncelerin ayaklarınızdan toprağa akarken, tepenizden İlahi bilgilerin size aktığını hissedebilirsiniz.

Size artık netleşmeniz gerektiği hatırlatılırken bilgeliğiniz, hissettiğiniz ve deneyimlediğiniz her şeyden bir anlam çıkartma yetiniz geri dönecektir. Duygularınızı baskılıyor, görmezden gelmeye çalışıyorsunuz. Bu durum da sizi tükenmiş hissettiriyor.

Hâlbuki akıntıya doğru gitmeli, yaşam yolculuğunuzda sistem tarafından ulaşmanız gereken noktaya doğru götürülmeye izin vermelisiniz. Akıntıya ters yüzerek, duygularınızı baskılayarak bir yere varamazsınız.

Gerçekleri değiştiremezsiniz. Sadece süreci zorlaştırır ve geciktirirsiniz. Ama unutmayın ki yaşamanız gereken her şeyi yaşayacaksınız Yaradan’ın önüne kimse geçemez bunu siz de biliyorsunuz.

SİZ KENDİNİZİ NASIL YANSITIRSANIZ ÖYLE KARŞILIK GÖRECEKSİNİZ

Karşınızdaki kişilerden aldığınız ve hoşunuza gitmeyen tepkiler aslında sizi yansıtıyor. Çevrenizde davranışından hoşlanmadığınız kim varsa aslında onların sizi aynaladığını bilmelisiniz.

Siz kendinizi dışarıya o şekilde yansıttığınız için o karşılığı alıyorsunuz ve siz tavrınızı değiştirmediğiniz sürece karşınızdaki kişilerden de aynı tavırları görmeye devam edeceksiniz.

Eğer bu durumdan hoşnut değilseniz önce sizin hoşlanmadığınız yanlarınızı değiştirmeniz gerekir ki karşınızdaki kişilerin de davranışları değişsin. Bunu sakın unutmayın.

KORKULARINIZLA YÜZLEŞEREK, ŞİFALANDIRMALISINIZ

Korkularınızla yüzleşerek, geçmişte yaşadığınız olayları şifalandırmalısınız. Korkularınız yüzünden acı çekiyorsunuz ve en kötüsü de bunu bile bile kendinize siz yapıyorsunuz. Sizden başkası değil.

Korkularınızdan arınmazsanız ilerleyemez, aynı döngüde sıkışıp kalır, hep aynı şeyleri yaşarsınız. Bu durumu değiştirmek sizin elinizde:

“Kaygıları bırakıyor ve güvenmeyi seçiyorum. Yaptığım huzurlu seçimler hayatımı daha güçlü ve huzurlu kılıyor.”

Siz ruhsal bir yolculuğa çağırılıyorsunuz. Bu çağrıya yanıt vererek, gözünüzü daha yükseğe dikmeniz isteniyor. Cesur ve dürüst olun, adım atın.

Siz gerçekten içinizde aşk besliyorsunuz ve bunu sunmak istiyorsunuz. O zaman yapın, böylesine güzel duygular bekletilmemeli. Bu cesareti kendinizde bulamıyor ya da endişe hissediyorsanız şunu söyleyin:

“Tüm duygularımla barışık ve rahatım. Onları uygun şekillerde onurlandırıyor ve ifade ediyorum. Huzurluyum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu