GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Hava grubu burçlarının hayatlarına bu hafta Güneş doğuyor

Hava grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Siz ne yapmalısınız?

cosmica

Öncelikle hava grubu burçlarına baktığımda Büyük Arkana destesinden en güçlü enerjiye sahip olan kartın gelmiş olduğunu söylemek beni mutlu eder. Hayatınıza Güneş doğuyor! Gözünüz aydın olsun.

Melekleriniz size düzeltmek istediğiniz ya da tamamlamak istediğiniz konu her neyse bununla ilgili daha derin araştırma yapmanız gerektiğini söylüyor. Bazı güzellikler görünenin ötesinde gizlidir bunu unutmayın.

Rumi diyor ki “Sevgiyle ölüler yaşatılır.” Yani burada sistem bize diyor ki koşulsuz ve saf sevgi ölüyü bile diriltir. Eğer sevi yoksunluğu çekiyorsanız, ya da zamanında verdiğiniz sevginin karşılığını alamamış, hayal kırıklığına uğrayıp içinizdeki sevgi tomurcuklarını soldurduysanız, melekleriniz sizlere saf sevginin sizi yeniden yeşerteceğini söylüyor. Sevgi her şeyin ilacıdır.

Baş Melek Mikail hayatınızda başarı sağlayabilmeniz için kendinize inanmanız ve güvenmeniz gerektiğini vurguluyor. Ancak siz kendinize inanır ve güvenirseniz hayatta da başarı elde edersiniz. Gerçek başarı içinizdeki güç ve taşıdığınız kalpte gizlidir. Bu gece uyumadan şunu söyleyin:

“Baş melek Mikail lütfen bu gece rüyalarıma gir ve korkunun yerini inanç ve güvenle doldur. Güçlenmeme, cesaret ve güvenle dolmama yardım et.”

RUHUNUZ SİZLERİ NEREYE DOĞRU YOLCULUK ETMEYE ÇAĞIRIYOR?

Aşk mesajınız sizlere ruh ikizinizi yaşamınıza çekmek için ruhsal farkındalık adına bir şeyler yapıyor olmanız gerektiğini hatırlatıyor. Niyet ve inanç doğru kişiyi bulurken çok önemlidir.

Önce siz kendinizi çok iyi tanıyın, kendinizle gerçeklerinizle yüzleşin. Eski aşkları artık bir kenara koyun.

Meleklerinizin çağrısına kulak verin. Ruhunuz sizleri nereye doğru yolculuk etmeye çağırıyor? İç sesinize kulak verin ve o yönde ilerleyin. O sizi ait olduğunuz yere, evinize ulaştıracak.

Duygularınızı baskılamayın, iç sesinize kulak verin ve hayatınızda eski sizle yeni sizi karşılaştıracağınız bir hafta geçireceksiniz. Artılarınız ve eksileriniz fark ederek, tekamül sürecinizi kolaylaştıracaksınız.

Lakin bunu yaparken zihninizi lütfen susturun. O sizlere başarısızlıklarınızdan söz edecektir yıldırmak için ve bu da şizofrenik düşüncelere neden olabilir. Bunlar sadece zihninizin ve bilinçaltınızda saklı korkularınızın bir hayal ürünü. Gerçeklikle hiçbir alakası yok. Kendinize güvenin.

EGONUZU BİR KENARA BIRAKIN VE KOLEKTİF BİLİNCE ODAKLANIN

Arı Ruhu sizlere tatlı ödüller alacağınızı söylüyor. Egonuzu bir kenara bırakır ve kendinizi her şeyi birbirine bağlayan enerjiye açarsanız tatlı ödüller alacaksınız. Ayrı bir benlik olma duygusunun iyi bir şeye engel olmasına izin vermemelisiniz. Kutsal Ruh her zaman bal üretir ve mucizeler her yerdedir.

Kendinizi unuttuğunuz, daha büyük, birleşik bir bilincin bir parçası olduğunuzu hatırladığınız zaman bedeniniz, kalbiniz, ruhunuz ve psişik güçleriniz tam bir bağlantı ve gerçek bir bütünleşme içinde olur. Ayrılıktan bağlantıya, benmerkezcilikten Kutsal Ruh merkezli sonsuz olasılıklara ve potansiyele doğru ilerleyerek yeteneklerinizi keşfedin.

Kendinizi en iyi şekilde ifade etmeye uyumlanınca kalbiniz açılır ve yaratıcılık adeta hiç çabasız hızla içinizden akarken çalışmak gibisinin olmadığını hissedebilirsiniz. Gizli alemlerde yarattıklarınıza enerjisini katan yardımcılarınızın varlığını hissediyor musunuz? Sonuçlar sihirli bir şekilde ortaya çıkmaya başladı. Kendinize karşı çok dürüst olmalısınız.

“KORKULARDAN ARINIYOR VE CESARETLE, GÜVENLE İLERLİYORUM”

Siz kendinizi şifalandırdığınız zaman bilgilere açık olabilirsiniz. İçinizdeki ruh hayvanınızı serbest bırakın. Bırakın, ruhunuz yaşasın. Büyümenin tadını çıkarın ve ödüllerinizi toplayın. Ancak o zaman kararsızlıklarınızdan kurtulabileceksiniz.

Bir yön belirlerken ya da bir karar verirken kararsız olmanızın nedeni kendinizi özgür bırakmadığınız ve iç sesinize kulak vermemeniz, korkularınızla hareket etmenizdir. Artık kararlı olun:

“Korkulardan arınıyor ve cesaretle, güvenle ilerliyorum. Kendi kaderime yön verecek güce sahibim-şimdi ve her zaman.”

Bu yolda ilerlerken size yön gösterecek ve destek olacak yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Destekleyici olan bağlantılara danışmaktan çekinmeyin:

“Kendimi hayatıma doyum ve neşe getiren insanlara ve faaliyetlere açıyorum. Gittiğim her yerde faydalı ve mutlu ilişkiler kuruyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu