GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Hava grupları bu hafta değişiyor, eski kalıplarına veda ediyor!

Hava grubuna mensup burçları bu hafta neler bekliyor? Ne yapmaları gerek?

cosmica

Öncelikle hava grubuna mensup burçları bu hafta ne bekliyor diye sorduğumda ‘Değişim’ cevabını aldım. Değişiyorsunuz, dönüşüyorsunuz ve eski kalıplarınıza veda ediyorsunuz. Artık çok daha farklı bir hayat var önünüzde.

Kendinize yeni yön çizdiniz ve ona doğru yürüyorsunuz. Değişim hiçbir zaman kolay olmaz. Alıştığımız kalıpları yıkmak, konfor alanımızın dışına çıkmak oldukça sancılı geçer çünkü bilinmeyene yolculuktur. Gideceğiniz yerde sizi bekleyen mucizelerin varlığını hissediyor olmanız sizi buna zorluyor.

Artık geçmişe elveda vakti. Yeni bir siz var. Rumi der ki “Harabenin altında muazzam bir hazine var.” İşte siz de içinizdeki cevherin farkına vardınız ki artık cesarete geliyorsunuz. Nereye kadar acı, keder?

AYAĞA KALKMA VE YOL ALMA VAKTİ GELDİ!

Ayağa kalkma ve yol alma vakti geldi. Melekleriniz size bu süreçte sabırlı olmanız gerektiğini söylüyor. Unutmayın, güzelliğin gülleri, sabrın bahçesinde yetişir.

Ayrıca rüyalarınıza da dikkat etmeniz isteniyor. Haberci rüyalar görüyor, sorularınıza cevaplar alıyorsunuz. Uykudayken zihin çalışmadığı için size en kolay o zamanda ulaşıyorlar. Gördüklerinizi bir yere yazın.

Kanarya Ruhu gerçek sesinizi bulmanıza ve yüreğinizdekileri söylemenize yardımcı olacak. İçinizdeki ışığı deneyimlemek ve parlamasına izin vermeniz için kendinizi serbest bırakmalısınız.

Doğanızdaki sevinci hatırlamanız, kendinizi şarkı söylerken daha güvende hissetmenizi sağlamak için Kanarya ruhu sizinle şakıyor.

BAŞKALARINI DEĞİL, KENDİNİZ MEMNUN EDİN

Başkalarını memnun edecek şeyler yaptığınız zaman kendinize kafes örersiniz. Farklı olmaktan korkmayın, başkalarının ne düşüneceğine göre hareket etmemeniz isteniyor.

Hem kendinize hem çevrenize karşı dürüst olun. Kimse sizinle hemfikir olmak zorunda değil, bu yanlış da değil. Sevildiğinizi ve güvende olduğunuzu bilin.

Enerjinizi değiştirmek için hareket etmelisiniz. Hareketsiz kaldığımız zaman vücudumuzdaki enerji akışı dengesizleşir ve çakralarımızda blokajlar oluşur.

Yürüyüş yapabilir, dans edebilir, spor yapabilirsiniz. Bu sizin enerji frekansınızı yükseltecek ve ruhunuzun hafiflemesini sağlayacak. Kendinizi şu anda bir hiçlik içinde hissediyorsunuz.

ZİHNİNİZİN OYUNLARINA GELMEYİN!

Önünüzü göremiyor, ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Sanki boşlukta yapayalnızsınız. Hâlbuki bu sadece sizin zihniniz. Size oyun oynuyor. Bu durumdan çıkmalısınız.

Yavaş da olsa bir adım atmalısınız. İlk adımı atarsanız cesaretlenip, arkasını getireceksiniz ve bulunduğunuz durumdan kurtulacaksınız. Eğer bu adımı atarsanız tamamlanacaksınız.

Kendinizi yarım ya da eksik hissediyorsanız bilin ki diğer yarınızla bütünleşmeniz an meselesi. Her şey size bağlı. Yavaş bile olsa adım atın. “Sonu ne olur?” diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Sevinebilirsiniz çünkü sonu başarı.

KUTLAMA YAPACAĞINIZ BÜYÜK BİR BAŞARI KAPIDA

İstediğiniz başarıyı elde edeceksiniz. Bu gerek iş gerekse aşk hayatınızda olsun, sonu başarıyla noktalanacak bundan emin olabilirsiniz. Çünkü iki destede de Başarı kartı geldi.

Bu öyle yadsınacak bir başarı da değil. Bunu coşkuyla kutlamak, sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceksiniz. Kendinize şunu söyleyin:

“Her gün neşeli edimlerle hayatıma enerji katıyor, iyiliklerle, nimetlerle karşılaşıyorum!”

Değişim dönemindesiniz ve yeteneklerinize güvenmeniz, korkusuz ve sağlam durmanız isteniyor. Siz ruhsal bir uyanıştasınız ve diğer boyutlarla iletişime geçebilecek yeteneğe sahipsiniz.

“RAHATLIYOR, RUHUMUN BİLGELİĞİ VE GÜCÜYLE BAĞ KURUYORUM”

Bu yönde ilerleyin ve kendinizi keşfedin. Bu gücü kullanarak etrafınızı koruyucu enerjiyle sarın ki çevrenizdeki negatif enerjilerden korunabilesiniz.

Ruh kapınız aralandı ve yepyeni bir zaman sizi bekliyor. Oraya doğru adım alın ve aydınlığın, ışığın tadını çıkarın. Ruhunuz artık daha yüksel frekansta titreşim yayıyor. Kendinize şunu söyleyin:

“Rahatlıyor, ruhumun bilgeliği ve gücüyle bağ kuruyorum. Ruhumun bana getirdiği huzurda yaşıyor, bu manevi dünyanın beni desteklediğini biliyorum.”

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu