GenelKıbrısManşet

Hava Sporları Federasyonu Çalışanları da zor durumda

Aylardır maaş alamayan Kıbrıs Türk Hava Sporları Federasyonu Çalışanları, "Hakkımızı istiyoruz, zor durumdayız. Görüşmelerden sonuç alamazsak eylem yapacağız” dediler.

Aylardır maaş alamayan Kıbrıs Türk Hava Sporları Federasyonu Çalışanları, HAK-SEN önderliğinde Ekonomi ve Enerji Bakanlığı önünde toplandı.

Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı’yla görüşme yapmaya gelen Kıbrıs Türk Hava Sporları Federasyonu Çalışanları adına konuşma yapan Federasyon Başkanı Eren Büyükoğlu, zor durumda olduklarını belirtti.

Büyükoğlu, bunun bir eylem olmadığını belirterek “Sadece hakkımızı istiyoruz. Bakanla görüşmek için YDP kurultayının bitmesini bekledik. Tok açın halinden anlamaz. Aç insan mantıklı düşünemez, ne yapacağı da belli olmaz. 2 aydır maaş alamıyoruz” diyerek tepkisini ortaya koydu.

“SONUÇ ALAMAZSAK EYLEM YAPACAĞIZ”

“Bundan sonraki süreçte bizler için ne düşünüldüğünü öğrenmeye geldik” ifadelerini kullanan Büyükoğlu, “Dayanacak gücümüz kalmadı. İnşallah olumlu bir yanıt alıp ailelerimize mutlu döneriz. Sonuç alamazsak eylem yapacağız” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu