GenelKıbrısManşetSpor

Hayran bıraktılar

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu tarafından organize edilen KKTC Çocuk-Genç Fitnes Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gününe denk gelen 19 Mayıs Perşembe günü yapıldı.

ÇOCUK-GENÇ FİTNES ŞAMPİYONASI YAPILDI

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu tarafından organize edilen KKTC Çocuk-Genç Fitnes Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gününe denk gelen 19 Mayıs Perşembe günü yapıldı. Organizasyon, federasyon asbaşkanı ve Nev Çocuk Fitnes Milli Takımı Başantrenörü Neval Çelebioğlu Akgürgen ile Nev Çocuk Fitnes antrenörleri önderliğinde muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.

DAHLAMEROĞLU: BAŞARILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Organizasyon Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi’nde yer alan KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nun çim bahçesine kurulan podyumda yapıldı. Federasyon başkanı Ali Dahlameroğlu şampiyonanın açılış konuşmasına sporculara ve velilere teşekkür ederek başladı. Büyük bir aile olduklarını, çocukların disiplinli ve sistemli çalışmalar sonucu uluslararası arenada ülkemizi gururlandıran başarılara imza attıklarını ifade eden Dahlameroğlu, ekonomik zorluklar ve yetersiz devlet desteğine rağmen bu başarıların artarak devam etmesini sağlamak için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

GÖSTERİLER VE YARIŞMALAR ÇOK BEĞENİLDİ, UZUN SÜRE ALIKIŞLANDI

Açılış konuşmasının ardından ise podyuma, 2.5 yaştan 17 yaşa kadar 100’e yakın minik ve genç sporcu çıktı. Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nun çim bahçesini dolduran veliler tarafından gösteriler ve yarışmalar büyük beğeni ile takip edilirken podyuma çıkan tüm bireysel ve grup performansları uzun süre alkışlandı. Tam bir şenlik havasında geçen şampiyonada dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi. Milli Takıma seçilen sporcular 27-29 Mayıs’ta Sırbistan’da gerçekleşecek IFBB Çocuk Fitnes Şampiyonası ile 17-19 Haziran’da düzenlenecek IBFF Fit-Kids Fitnes Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu