KıbrısManşetToplum

Hayvan barınağı için resmi adım atıldı

Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi, Meclis toplantısında aldığı kararlarla bölgeye yapılacak hayvan barınağı için Başkan Fırat Ataser’e tam yetki verdi

Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi, Meclis toplantısında aldığı kararlarla bölgeye yapılacak hayvan barınağı için Başkan Fırat Ataser’e tam yetki verdi.

MECLİS KARAR ALDI
Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi, gerçekleştiği meclis toplantılarında alınan kararları kamuoyunun bilgisine sundu. Bölgede yaşanan eksiklikler ve giderilmesi gereken konuların masaya yatırıldığı toplantıda; hayvan barınağından, Lapta İlkokulu’na kadar bir dizi yeni kararlar alındı.

İŞLEMLER BAŞLATILIYOR
LAÇ Belediyesi, Alsancak Belediyesi Köpek Bulundurma ve Besleme Tüzüğünün, belediyelerin birleştirilmesi ile genişleyen belediye sınırının uyumunun sağlanması için Alsancak Belediyesi Köpek Bulundurma ve Besleme Tüzüğünün aynı şart ve koşullarda, LAÇ Belediye sınırlarını kapsayacak şekilde belediye meclisi oy birliği ile karara bağladı. Bölgede ihtiyaç duyulan hayvan barınağı konusunda da karara varan Belediye Meclisi, barınağa uygun yer bulunması ve işlemlerin başlatılması adına Belediye Başkanı Fırat Ataser’i yetkili kıldı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu