KıbrısManşet

Hayvancılar eylemde!

Naimoğulları, üreticiye süt bedelinin yarısını ödeyen hükümeti, süt imalatçılarına ödeme yapmakla eleştirdi

GIYNIK ÖZEL

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği, 60 günlük süt bedeli alacaklarının ödenmemesi gerekçesiyle bugün eylem yapıyor. Hayvan üreticilerinin eylemini Gıynık Gazetesi haber sitesi üzerinden ve Gıynık Gazetesi facebook sayfasından canlı yayınlarla takip edebilirsiniz.

Üreticiler saat 11.00 itibariyle birlik lokalinde toplanmaya başladı. Üreticiler, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile Süt Endüstrisi Kurumu’na giderek taleplerini aktaracak.

Mustafa Naimoğulları, geçen hafta yaptıkları eylemde hükümete süre tanıdıklarını, sürenin dolduğunu ancak ödemenin yapılmadığını kaydederek bugün araçsız eyleme gideceklerini açıkladı.

Naimoğulları, üreticiye süt bedelinin yarısını ödeyen hükümeti, süt imalatçılarına ödeme yapmakla eleştirdi.

NAİMOĞULLARI: GELEN TALEP ÜZERİNE EYLEM ÖNCESİ BAŞBAKAN TATAR İLE GÖRÜŞECEĞİZ

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları, Lefkoşa’da gerçekleştirecekleri eylem öncesinde Başbakan Ersin Tatar ile görüşeceğini bildirdi.

Gelen talep üzerine Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı önünde gerçekleştirilecek eylem öncesinde birlik yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tatar ile görüşeceklerini söyleyen Naimoğulları, görüşme sonrası eylemin gidişatına karar vereceklerini kaydetti.

https://www.facebook.com/GiynikGazetesi/videos/790757118327894/

Diğer Haberler

Başa dön tuşu