GenelKıbrısManşetSpor

Hedef şampiyonluk

China Bazaar Gençlik Gücü kadınları sezona hazır

China Bazaar Gençlik Gücü kadınları sezona hazır

CHİNA BAZAAR GG TRANSFERLERİ RESMİLEŞTİRDİ

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilecek Puma Kadınlar Ligi için takımların hazırlıkları son sürat devam ediyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla girecek olan başkentin yeşil beyazlı takımı China Bazaar Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü önceki gün transferlerini resmileştirdi.

KONTROLDEN GEÇTİLER İMZALARI ATTILAR

China Bazaar Gençlik Gücü Kadın Futbol A Takımı’nın yeni transferleri Memorial Hastanesi sponsorluğunda sağlık kontrollerinden geçerken daha sonra Alt Yapı ve Kadın Futbolu Sorumlusu Umut Öksüz eşliğinde Futbol Federasyonu’na giderek resmi imzaları attılar.

CB GG KADIN ORDUSU KURDU

Kadın futboluna büyük önem gösteren China Bazaar Gençlik Gücü tam bir ordu kurmuş durumda. Alt Yapı ve Kadın Futbolu Sorumlusu Umut Öksüz ve antreör Mine Dayı nezaretinde şu anda A takım seviyesinde 29, alt yapıda ise 48 futbolcu bulunuyor

ÖKSÜZ: HEDEF ŞAMPİYONLUK

Alt Yapı ve Kadın Futbolu Sorumlusu Umut Öksüz yaptığı açıklamada Puma Kadınlar Ligi sezonu için tüm imzaları attıklarını belirtti. Öksüz, sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını, disiplinli çalışmalarını sürdürdüklerini ve tam bir takım haline geldiklerini söyleyerek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladı.

İLK MAÇTA VADİLİ’Yİ KONUK EDECEK

Toplam 8 takımın yer alacağı Puma Kadınlar Ligi’nde sezon 16-17 Temmuz tarihlerinde oynanacak ilk hafta maçlarıyla start alacak. Mine Dayı antrenörlüğündeki China Bazaar Gençlik Gücü Kadın Futbol A Takımı ligin ilk haftasında 17 Temmuz Pazar günü saat 18.00’de Vadili’yi konuk edecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu