GenelKıbrısManşetSpor

Hedefe ulaşıldı büyük coşku yaşandı

Hakan Törehan başkanlığındaki Miracle Değirmenlik kulübü, sezon başında konulan Süper Lig hedefine ulaşmanın mutluluğunu yaşadı

Hakan Törehan başkanlığındaki Miracle Değirmenlik kulübü, sezon başında konulan Süper Lig hedefine ulaşmanın mutluluğunu yaşadı

CİDDİ YATIRIMLAR VE HER ŞEYE RAĞMEN SÜPER LİG’DELER

1.Lig Play-Off grubu ikinci maçında Esentepe’yi 3-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Miracle Değirmenlik’te sezon başında konulan hedefe ulaşıldı. Miracle Değirmenlik’te başkan Hakan Törehan ve as başkanlar Ebru Törehan ile Bilbay Eminoğlu önderliğinde oluşan yönetimin göreve gelmesiyle birlikte tek hedef Süper Lig’di. Ciddi yatırımlar ve transferler yapılarak oluşturulan kadro ile özellikle sezonun ikinci devresinde müthiş bir galibiyet serisi yakalayarak şampiyonluk potasına giren Miracle Değirmenlik sezonun sonuna doğru birçok sorun yaşadı. Ancak camia her şeye rağmen ayakta kalmayı bildi ve Süper Lig’e yükselmeyi başardı.

20 TEMMUZ’DA KARNAVAL HAVASINDA BÜYÜK SEVİNÇ

Bu sezon hedefe ulaşmak adına teknik adam değişiklikleri de yaşayan Değirmenlik, son olarak deneyimli isim Mehmet Bolkan’ın önderliğinde Süper Lig’e yükselmeyi başardı. Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nı doldurarak karnaval alanına çeviren Değirmenlik camiası maçın bitimiyle birlikte büyük mutluluk yaşadı. Maçın ardından Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Değirmenlik’te taraftarlar, futbolcular, teknik heyet ve yönetim büyük sevinç yaşadı.

DEĞİRMENLİK 5 SEZON SONRA SÜPER LİG’E GERİ DÖNDÜ

Miracle Değirmenlik daha önce tarihinde iki sezon ülke futbolunun en üst liginde yer aldı. Mesarya ekibi 2015-16 sezonunda Süper Lig’de mücadele ederken, 2016-17 sezonunda lige veda etmişti. Yeşil beyazlı ekip beş sezonun ardından yeniden Süper Lig’e çıkmış oldu.

YENİ HEDEF SÜPER LİG’DE SÜPER TAKIM VE ŞAMPİYONLUK

Miracle Değirmenlik’in Süper Lig’e çıkmasıyla birlikte başkan Hakan Törehan ve yönetim kurulu şimdiden yeni hedefler için kolları sıvadı. Teknik patron Mehmet Bolkan ile yola devam etmek isteyen yönetim, Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşacak bir kadro kurma adına dev bir bütçe ile yola çıkacak ve yeni sezonda Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu