KıbrısManşet

Hediye yağmuru kampanyasının ilk ödülleri talihlilerini buldu

Gıynık Medya’nın 26 Ocak’ta gerçekleştirilmesi planlanan fakat pandemi koşulları nedeniyle ertelenen cep telefonu ve tablet çekilişi, 23 Nisan’a özel olarak gerçekleştirildi ve ödüllerimiz talihlilerini buldu


Gıynık Medya’nın 26 Ocak’ta gerçekleştirilmesi planlanan fakat pandemi koşulları nedeniyle ertelenen cep telefonu ve tablet çekilişi, 23 Nisan’a özel olarak gerçekleştirildi.

Samsung Galaxy tablet ve Samsung Galaxy cep telefonu ödüllü çekilişimiz Gıynık Web TV’de canlı yayında gerçekleşirken, çekiliş sonucunda ödüllerini kazanan talihlilerin isimleri canlı olarak yayınlandı.

5 Ocak- 26 Ocak tarihleri arasında kampanyaya katılıp, kampanya görselini beğenen, paylaşan ve 3 arkadaşını kampanya görselinin altına etiketleyenler arasında yapılan çekiliş neticesinde ödüllerimizi kazanan şanslı talihliler belirlendi.

Samsung Galaxy cep telefonunu kazanan talihli isim, Gülay Altuğ oldu. 30 gün içerisinde ödülün alınmaması durumunda ise ödülün teslim edileceği yedek talihliler de “Güliz Güliz” isimli kullanıcı ile Berrin Saygı oldu.

Samsung Galaxy tablet ödüllü çekilişimiz sonucunda kazanan şanslı isim, İnanç Kölgelikaya oldu. Kölgelikaya’nın kazandığı Samsung Galaxy tablet ödülünü teslim almaması durumunda ise ödül hakkı Melike Emindayı Erhan veya Meltem Albayrak Özkarayel’e geçecek.

BABALAR GÜNÜNE ÖZEL PLAYSTATION 5 ÖDÜLLÜ ÇEKİLİŞ

Playstation-5 ödüllü sıradaki çekiliş ise 20 Haziran Babalar gününe özel GIYNIK Web TV ekranından canlı olarak yayınlanacak.

20 Haziran’a kadar kampanyaya katılıp, kampanya görselini beğenen, paylaşan ve 3 arkadaşını kampanya görselinin altına etiketleyenler arasında yapılan çekiliş neticesinde Playstation-5 ödülünü  kazanacak şanslı talihliler belirlenecek.

Kampanya görseli önümüzdeki günlerde sosyal medya hesaplarımızdan yayınlanacak.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu