KıbrısManşetSpor

Hekimoğlu: Tokyo Olimpiyatları’na katılamıyorum

Atletizmde yıllarca elde ettiği başarılarla ülkemizin gururu olan rekortmen milli atlet Yiğitcan Hekimoğlu, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda yer alamayacağını duyurdu

Yiğitcan’dan Olimpiyat açıklaması

Atletizmde yıllarca elde ettiği başarılarla ülkemizin gururu olan rekortmen milli atlet Yiğitcan Hekimoğlu, 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda yer alamayacağını duyurdu. Yiğitcan açıklamasında tüm sorumluluğu üstüne aldığını ifade etse de aslında pandemi süreci ve ülke sporunun yönetimi noktasında da haklı noktalara değindi.
Atletizmde bugüne kadar yapılamaz denen birçok başarıya ulaşan ve atletizm tarihimize adını altın harflerle kazıyan Yiğitcan’ın paylaşımı şu şekilde;

Tüm kamuoyunun bilgisine

Bilindiği üzere bu sene hedef olarak koyduğum Tokyo Olimpiyat Oyunları sürecini tamamlamış olup üzülerek katılmaya hak kazanamadığımı belirtmek isterim.

İnanın üzüntümü kelimelerle anlatamam. Sadece denemekten vazgeçmediğimi bilmenizi isterim.
Bana inanan bu yolda inancını, desteği katlı koyanlara ilk önce bir özür sonrasında teşekkürü borç bilirim.

Süreçle ilgili kısa olarak konuşmak gerekirse. Hem pandemi sürecinin iyi yönetilememesi hem sezon içinde yaşadığım sakatlıkları atlatamayarak istediğim performans seviyesine gelemedim.

Tüm SORUMLULUĞU üstleniyorum.
Kimseye kırgın veya kızgın değilim.

Sadece şunu belirtmek isterim ki yapılan bazı HATALARIN ve ortaya koyulmayan FEDAKARLIKLARIN bir şekilde bedelini benim ödediğim süreçte tek umudum IŞIK olduğum gençlerin bu yolda ilerleyecek olan
Her branştan kişilerin bunu yaşamaması, yaşatılmamasıdır.

İşimin bir parçası olan iniş ve çıkışları kabulleniyor onlardan ders almaya çalışıyorum.

Kimse unutmasın ki birçok ilkleri ,başarıları unutulmaz anları yaşattığım halkıma aynı duygu ve başarıları yaşatmak için vazgeçmeyeceğim.

Bu süreçte ailemin bir parçası olan bana desteği esirgemeyen tüm kişi ve kurumlara bu sorumluluğu ve yükü paylaştıkları için teşekkür ederim.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu