GenelKıbrısManşet

Helal olsun abla!

‘Diva’ lakaplı Bülent Erson’un KKTC’de ünlü bir otelde vereceği konser için ülkemize gelen orkestra ekibinin PCR testlerinin sahte çıkmasına rağmen, iki bakanlığın devreye girerek orkestra elemanlarının ülkeye girişini sağlaması infial yarattı

ÖZEL KİŞİLERE ÖZEL MUAMELE… Normal şartlarda, sahte PCR test sonucuyla ülkeye giriş yapmaya çalıştıkları için girişlerine izin verilmeden direkt olarak ilk uçakla ülkelerine geri gönderilmeleri yani deport edilmeleri gereken kişiler, normal vatandaş değil de Bülent Ersoy’un orkestra ekibi oldukları için özel muameleye tabi tutuldu. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Eroğlu Canaltay’ın Sivil Havacılık Dairesi’ne verdiği talimatla ülkeye girişleri yasaklanan orkestra ekibi, iki bakanlığın devreye girmesi sonucu ülkeye alındı ve ellerini kollarını sallayarak konser verecekleri otele gidip ünlü otelin müşterilerini eğlendirdi.

YASALAR KİŞİLERE GÖRE DEĞİŞEBİLİYOR MU?

Devletin itibarını, kuralları ve yasaları hiçe sayan iki bakanın tutumu bu kadar da olmaz dedirtti. Otel patronlarının personeli gibi davranan iki bakan, yasaları ve kuralların çiğnenmesine göz yumdu. Bir süre Ercan Havalimanı’nda bekletilen orkestra ekibi, özel bir hastane tarafından yapılan testlerin ardından hiçbir şey olmamış gibi ülkeye alındı. Ayrıca orkestra elemanlarının yarın sabah mahkemeye çıkarılacakları da öğrenildi. Yaşanan bu rezalet patronların gücünün insan sağlığının da önüne geçtiği gerçeğini ortaya serdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu