KıbrısManşet

“Hem gururlandım hem duygulandım”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, bakanlığı döneminde tesislerin açılışını yaparken kullandığı makasları paylaştı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, bakanlığı döneminde tesislerin açılışını yaparken kullandığı makasları paylaştı.

Gardiyanoğlu, yardımcısı Demet Öztürk’ün çerçeveleterek hediye ettiği makasları, sosyal medya hesabından paylaştı.

Hem gururlandığını, hem duygulandığını belirten Gardiyanoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bugüne kadar birçok hediye aldım. Kimi hediyede mutlu oldum, kimi hediyede sevindim. Son aldığım hediyede ise hem gururlandım hem duygulandım. 23 yıldır kahrımı çeken, yardımcım Sevgili Demet Öztürk’ün açılışları yaptığım tesislerin makaslarını saklaması ve çerçeveletip hediye etmesinin mutluluğunu tarif edemem. Topluma hizmet yolunda açlışlarımız devam edecek…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu