KıbrısManşetSiyasetToplum

Hem suçlu hem güçlü!

Evine inşa ettirdiği havuzun molozlarını sahipli bir araziye boşaltan Girne Belediyesi Meclis Üyesi Ali Tektan, hatasını telafi etmek yerine inkâr ediyor

Evine inşa ettirdiği havuzun molozlarını sahipli bir araziye boşaltan Girne Belediyesi Meclis Üyesi Ali Tektan, hatasını telafi etmek yerine inkâr ediyor.

ÖZEL HABER

İNKAR EDİYOR
GİRNE Gazetesi’nin geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiği ‘Meclis Üyelerine Bak’ manşet haberi sonrası, habere konu olan Belediye Meclis Üyesi Ali Tektan’dan konuyla ilgili yalanlama geldi. GİRNE Gazetesi’nin manşetine taşıdığı haber sonrası gazetemize karşı karalama kampanyası yürüten Tektan, vatandaşlara karşı sorumluluğunu da inkâr etti. Tapulu arazisinin işgal edilmesi karşısında çaresiz kalan vatandaş ise hiçbir makama sesini duyuramadı.

HARUPLUK ARAZİYİ ZİYAN ETTİ
Arazi sahiplerinin defalarca uyarmasına karşın kayıtsız kalan Tektan’a, şikayetler de etki etmedi. Tektan’ın harupluk alana döktüğü moloz yığınları birçok ağacın kuruyup ziyan olmasına neden olurken, arazi sahibi kişileri de oldukça mağdur etti. Seslerini duyuramayan, ilgili makamlardan da geri dönüş alamayan arazi sahipleri, Ali Tektan’ın Meclis Üyesi kimliğine mi güvendiğini sorguladı. Halkın yanında olması gerekirken halka karşı duran ve kanunsuzluk yapan Tektan’ın kimden ve nereden güç aldığı ise merak konusu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu