GenelKıbrısManşet

Hemşire olma hayaliyle geldiği ülkemizden, tabutuyla uğurlandı…

Girne’de trafik kazasında hayatını kaybeden hemşirelik öğrencisi 22 yaşındaki Cihan Yüksel, memleketi Mardin’de toprağa verildi. Talihsiz bir şekilde yaşamı sonlanan genç kızın babasının da geçtiğimiz yıl cinayete kurban gittiği öğrenildi.

Mardin’de Kızıltepe ilçesine bağlı kırsal Demirkapı Mahallesinde (Merşo Köyü) kayıtlı olan 22 Yaşındaki Cihan Yüksel’in cenazesinin memleketine götürüldüğü, ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında Kızıltepe ilçesinde Selahattin Eyyübi Mahallesi Aksoy mezarlığında toprağa verildiği belirtildi.

Babası geçtiğimiz yıl öldürülmüştü

Cihan Yüksel’in babası muhtar Yusuf Yüksel, geçtiğimiz yıl Mardin Kızıltepe’de, adliye önündeki silahlı bir kavgada yaşamını yitirmişti. Mera anlaşmazlığı bulunan taraflar arasında meydana gelen silahlı kavgada 12 kişi yaralanmıştı. Silahlı kavgada yaralananlar arasında durumu ağır iki kişiden biri olan ilçeye bağlı kırsal Demirkapı Mahalle muhtarı, 50 Yaşındaki Yusuf Yüksel kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kaza yerinde yaşamını yitirmişti

Girne’de Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde iki gün önce, 20 yaşındaki Gökmen Güniken, yönetimindeki CS 366 plakalı araç ile cadde üzerinde süratli ve dikkatsizce doğu istikametine doğru seyrettiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan kaldırma çıkması sonucu, o esnada kaldırım üzerinde batı istikametine doğru yaya olarak yürümekte olan 22 yaşındaki Cihan Yüksel, 21 yaşındaki Büşra Yavuz ve 21 yaşındaki Begüm Döşkaya’ya çarpmıştı. Kaza sonucu yaya Cihan Yüksel olay yerinde yaşamını yitirmişti. Yüksel’in hemşirelik öğrencisi olduğu, o saatlerde Akçiçek Hastanesi’ndeki stajından çıkarak Barış Parkı’ndaki iftar yemeğine gitmek için yol kenarında yürüdüğü öğrenilmişti

Diğer Haberler

Başa dön tuşu