Diğer SporlarGenelKıbrısManşetSpor

Hentbol başlıyor!

Hentbolda 2020-2021 Sezonu Süper Lig heyecanı bugün başlıyor ve salon sporlarındaki hasret hentbol ile sona eriyor.

Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen 2020-2021 sezonu erkekler ve kadınlarda Süper Lig heyecanı başlıyor. Erkekler Süper Ligi’nde ilk maçlar bugün, Kadınlar Süper Ligi’nde ise ilk maçlar yarın oynanacak. Erkeklerde ve kadınlarda 5’er takımın mücadele edeceği sezonda lig maçlarının tamamı Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşecek. Ligde ilk hafta maçları seyircisiz oynanacak. Daha sonra ise son 3 gün içinde PCR testi negatif olan ve bunu salon girişinde ibraz eden herkes maçları tribünden canlı izleyebilecek.

PLAY-OFF’LAR DEPLASMANLI

Sağlık koşullarının elverişli olması durumunda lig maçlarının ardından gerçekleşecek yarı final play-off müsabakaları deplasmanlı oynanacak. Yarı final play-off iki maç üzerinden olacak ve iki maç sonunda rakibine üstünlük sağlayan takım finale yükselecek. Final serisi de iki maç üzerinden oynanacak ve iki maç sonunda rakibine skor veya averaj olarak üstünlük kurmayı başaran takım şampiyonluğa ulaşacak.

BAHADIR AYHAN: “HEYECANLIYIZ”

Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan bugün başlayacak hentbol ligleri ile ilgili heyecanlıyız diyerek şu GIYNIK Spor’a şu açıklamayı yaptı; “Uzun zamandır spordan uzak kalmıştık ve çok özledik. Bu zorlu sürecin ardından tekrar salonda lig maçlarına başlayacağımız için çok mutluyuz. Her şeyin sağlıklı koşullarda başlayıp aynı şekilde devam edip sonlanması en büyük temennimizdir. Bu konuda federasyon olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor ve uğraşıyoruz.”

İLK HAFTA PROGRAMI ŞÖYLE:

Yer: Lefkoşa Atatürk Spor Salonu

Bugün
Erkekler Süper Lig
Saat 18.00: Levent-Özgür Adımlar
Saat 19.45: GG-MGA
UKÜ (bay)

Yarın
Kadınlar Süper Lig
Saat 18.00: Ozanköy-Levent
Saat 19.45: Şahlan-DİGEM
UKÜ (bay)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu