Diğer SporlarGenelKıbrısManşetSpor

Hentbol sezona merhaba dedi

Hentbolda 2020-2021 sezonu ilk resmi maçları erkekler Süper Ligi’nde oynandı

ERKEKLERLE BAŞLADI, KADINLARLA DEVAM EDİYOR

Hentbol Federasyonu, Sağlık Bakanlığı Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu’nun müsabaka izni vermesinin ardından Süper Lig maçlarını başlattı. 1 Nisan’a verilen izin ile antrenmanlara başlayan takımlar ligin başlaması ile hentbol özlemini bitirdi. Hentbol, erkekler ve kadınlar Süper Lig maçları ile 2020-2021 sezonuna merhaba derken, ilk maçlar dün Erkekler Süper Ligi’nde oynandı, bugün ise Kadınlar Süper Ligi’nde ilk maçlar yapılacak.

İLK MAÇ ÖZGÜR ADIMLAR’IN

Erkeklerde sezonun açılış maçında Levent ile Özgür Adımlar karşı karşıya geldi. İlk devresi 21-15 Özgür Adımlar üstünlüğünde biten maçta Levent takımı ikinci devre de mücadeleden kopmadı ancak galip gelmeyi başaramadı. Maçta Özgür Adımlar’dan Berkem Darbaz 8 sayı, Levent’ten de Doğuş 7 sayı ile en skorer isimler olurken Özgür Adımlar takımı mücadeleyi 2 sayı farkla, 30-28 kazanmayı başardı.

GG GALİBİYETLE BAŞLADI

Günün ikinci maçı ise GG ile MGA arasında oynandı. Çekişmeli ve mücadele dozu yüksek geçen maçta ilk devreyi GG takımı 16-13 üstün bitirdi. İkinci devrede de üstünlüğü elinde bulunduran taraf GG oldu ve maçtan 34-25’lik skorla üstün ayrıldı. Karşılaşmada GG takımından oyuna skor olarak en çok katkı sağlayan oyuncu 7 sayı ile Özden oldu.

KADINLAR SÜPER LİG PROGRAMI:

Bugün

Saat 18.00: Ozanköy-Levent
Saat 19.45: Şahlan-DİGEM

Diğer Haberler

Başa dön tuşu