GenelKıbrısManşetSpor

Hentbolda Play-Off’un son bileti MGA’nın

Hentbol erkekler ligi son hafta karşılaşmaları dün gece oynanan iki maçla sona erdi.

UKÜ-Özgür Adımlar karşısında 39-46, MGA ise Levent karşısında 19-26 galip gelerek Play-Off’lar öncesi maçlarını tamamlamış oldu. Levent karşısında galip gelen MGA adını Play-Off’a yazdıran son takım olurken, erkekler Play-Off’da UKÜ-Özgür Adımlar, GG-MGA takımları karşı karşıya gelecek.

GECENİN İLK GALİBİ UKÜ OLDU
Atatürk Spor Salonu’nda oynanan gecenin ilk maçında Özgür Adımlar ile UKÜ takımları bir araya geldi. İlk devresi çekişmeli giden karşılaşmada devreye 20-21 önde giren UKÜ maçın ikinci yarısında oyuna üstünlüğünü koyarak sahadan 39-46 galibiyetle ayrılmış oldu. Özgür Adımlar takımında 15 gol kaydeden Berkem maça damga vururken, UKÜ’de 11 gol kaydeden Fatih ön plana çıkan isim oldu.

SON BİLET MGA’YA

Gecenin ikinci maçında Play-Off’un son bileti için mücadele eden iki takım karşılaşmasında ise kazanan MGA oldu. İlk devresini rakibi Levent önünde 11-13 önde kapatan MGA, maçın sonuna kadar üstünlüğünü koruyarak 19-26’lık galibiyetle Play-Off’un son biletini alan taraf oldu. Alınan bu sonuçların ardından UKÜ – Özgür Adımlar, GG – MGA takımları Play Off serisinde bir araya gelecek takımlar oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu