ManşetSporToplum

Hentbolda yoğun tempo

4 KARŞILAŞMA OYNANDI:

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen 2022-2023 sezon U14 Kızlar Ligi ve Kadınlar Ligi’nde yoğun hafta yaşandı. İki kategoride de ikişer karşılaşmanın oynandığı günde U14 kızlarda DİGEM ve Şahlan, kadınlarda ise Miracle Esentepe ve UKÜ kazananlar oldu.

 

U14 KIZLARDA DİGEM VE ŞAHLAN:

Özgün Atakan U14 Kızlar Ligi’nde dün Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda iki karşılaşma oynandı. DİGEM rakibi GG’yi 14-3 mağlup ederek haftayı galibiyetle noktalarken, Şahlan’da Miracle Esentepe karşısında 13-6 galip gelmeyi başardı.

 

UKÜ EVİNDE ŞANS TANIMADI:

Kadınlarda CIU Arena’da oynanan maçta UKÜ ile Ozanköy takımları karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar oyun üstünlüğünü elinde tutan UKÜ ilk devreyi rakibi Şahlan karşısında 25-14 önde kapatırken karşılaşmadan da 56 – 24 galip ayrılarak haftayı kayıpsız kapattı.

 

GİRNE’DE KAZANAN ESENTEPE:

Kadınlardaki bir diğer maçta Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda Şahlan ile Miracle Esentepe takımları karşılaştı. İlk devreyi 12-10 önde kapatan Miracle Esentepe maçı da 34-23 galip noktalayarak haftayı galibiyetle bitiren taraf oldu.

 

Fotoğraflar: Ferah BARIŞSEV

Diğer Haberler

Başa dön tuşu