GenelKıbrısManşet

“Her şey temiz Girne için”

Temiz Girne Hareketi ekibi, ‘Temiz Kıbrıs Projesi’ kapsamında Girne milletvekilleriyle bir toplantı gerçekleştirdi

Temiz Girne Hareketi ekibi, ‘Temiz Kıbrıs Projesi’ kapsamında Girne milletvekilleriyle bir toplantı gerçekleştirdi

“GİRNE İÇİN ÇOK DOĞRU SEÇİMLER YAPTIK”

Temiz Kıbrıs Projesi Çatısı altında yer alan Temiz Girne Hareketi’nin daveti üzerine Girne Milletvekilleri bir araya geldi. Eziç Premier’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, bugüne kadar elde edilen veriler ve yasalarda revize edilmesi gereken detaylar değerlendirildi. Temiz Girne Hareketi ekibi tarafından yapılan açıklamada, “Bütün içtenliğimizle bu toplantının çok başarılı geçtiğini ve daha da önemlisi Girneli vekillerimizin vizyonları, düşünsel yaklaşımları ve duyarlılıklarından çok etkilendiğimizi belirtmek isteriz. Biz Girne için çok doğru secimler yaptık. Bu vekillerimizle çok şey başarabiliriz” ifadelerine yer verildi.

GİRNE MİLLETVEKİLLERİ’NDEN DESTEK

Temiz Girne Hareketi’nden yapılan açıklamaya göre, toplantıya CTP’yi temsilen Fikri Toros, Ongun Talat, Ceyhun Birinci, Bağımsız Milletvekili Jale Refik Rogers, DP’yi temsilen Serhat Akpınar ve UBP’yi temsilen Hasan Küçük katıldı. Toplantıda bugüne kadar çevre ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda elde edilen veriler ve günlük hayatta yaşanan sorunlardan yola çıkarak yasal düzenlemelerdeki eksiklerin milletvekilleriyle paylaşıldığı ve görüş birliğine varıldığı da kaydedildi.

NİDAİ GÜNGÖRDÜ’YE ÖZEL TEŞEKKÜR

Özellikle, Girne Belediyesi Eski Başkanı Nidai Güngördü’den büyük destek gördüklerini dile getiren Temiz Girne Hareketi ekibi, “Bilgi ve deneyim eksiklerimizle kapısını çaldığımızda bizi kucaklayan, engin belediyecilik tecrübesiyle bizi aydınlatan, ışık tutan, yanlışlara karşı uyaran, tavsiyelerde bulunan, bizim için ciddi mesai harcayan, her ne kadar adımı geçirmeyin, ben size istediğiniz konuda rehber olurum dese de bu değerli insana teşekkür etmeyi biz bir borç biliriz” sözleriyle Güngördü’nün desteklerine teşekkür etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu