GenelKıbrısManşetSpor

Hünerlerini sergileyecekler

KKTC Halter ve Vücut Gelı̇stı̇rme Federasyonu’na bağlı NEV Çocuk Fitnes’in düzenleyeceği şölen bu akşam gerçekleşiyor.

NEV FİTNES ŞÖLENİ BUGÜN YAPILIYOR

KKTC Halter ve Vücut Gelı̇ştı̇rme Federasyonu’na bağlı NEV Çocuk Fitnes, Dünya, Avrupa, Balkan ve Türkiye şampiyonu sporcuları ve altyapı sporcularının gösterilerinden oluşacak müthiş bir şölen düzenleniyor.
Halter ve Vücut Gelı̇ştı̇rme Federasyonu’nun Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan tesislerinin bahçesinde yer alacak şölen bugün saat 18.00’da başlayacak.

184 SPORCUDAN 60 FARKLI GÖSTERİ

Şölende uluslararası podyumlarda aldıkları başarılı derecelerle isimlerinden söz ettiren 184 milli sporcu antrenör Neval Çelebioğlu Akgürgen önderliğinde birbirinden özel ve güzel şova imza atacak. NEV Çocuk Fitnes yaz kampının ilk ay sonu gösterileri olarak gerçekleşecek gecede 15 akrobasi, 15 acro dans, 10 ritim dans ve 20 grup fitnes gösterisi yapılacak.

COVID-19 ÖNLEMİ İÇİN PCR TESTİ ZORUNLULUĞU

Konuyla ilgili federasyondan yapılan açıklamada, “Covid 19 tedbirleri çerçevesinde çocuklarımızı en iyi şekilde korumakla sorumlu olduğumuz bu süreçte girişte test sonucu kontrolü yapılacaktır.” denildi. Bu nedenle organizasyona katılacak olan herkesin PCR testi yaptırması, testinin negatif olması ve bunu belgelemesi gerektiği ifade edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu