KıbrısManşetToplum

Highrise Bank Ltd., tüm personeline ‘Limitsiz Özel Sağlık Sigortası’ yaptırdı

Highrise Bank Ltd. örnek olacak bir davranış sergileyerek tüm personeline Limitsiz Özel Sağlık Sigortası yaptırdı

Highrise Bank Ltd. örnek olacak bir davranış sergileyerek tüm personeline Limitsiz Özel Sağlık Sigortası yaptırdı.

Çalışanlarının sağlığını düşünerek yapmış olduğu bu hareket ile aynı zamanda çalışanların kuruma bağlılığını arttırmayı hedefledi.

Sağlık poliçeleri ve sağlık kartları, İnsan Kaynakları Müdürü tarafından, Near East Hayat Sigorta ve Zirve Sigorta yetkililerinin de hazır bulunduğu bilgilendirme organizasyonu sonrasında, Highrise Bank Ltd. Genel Müdürlük binasında personele takdim edildi.

ÇALIŞANLARIN EŞLERİ VE ÇOCUKLARI DA DÜŞÜNÜLDÜ
Düzenlenen poliçeler ile, tüm çalışanlara ayakta ve yatarak tedavi sürecindeki tüm giderlerini kapsayan sigorta imkânı sunuldu. Çalışanların aile bireyleri de düşünülerek, eş ve çocukları için de çok özel fiyatlarla özel sağlık sigortası yaptırma imkanı sağlandı.

“BANKANIN EN BÜYÜK SERMAYESİ ÇALIŞANLARI”
İnsan Kaynakları Müdürü Derya Dilsiz yaptığı açıklamada; öncelikle çalışanlarını mutlu etmeyi amaçladıklarını ve banka personelinin en büyük değerleri olduğunu belirtti. Dilsiz, banka olarak çalışanlarının sağlıklarına ne kadar önem verdiklerini göstermek için sağlık sigortası uygulamasını tüm Highrise Bank Ltd. çalışanlarına sağladıklarını belirterek, aslında bankanın en büyük sermayesinin çalışanları olduğunu söyledi.

‘’Nitelikli işgücünü istihdam etmek, çağdaş insan kaynakları politikaları uygulayarak çalışanlarımızın yanında olmak ve motivasyonlarını yüksek tutmak, çalışanlarımıza eşit fırsatlar sağlayarak mesleki, kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek en büyük hedefimizdir’’ diyen İnsan Kaynakları Müdürü Dilsiz, banka olarak çalışan memnuniyeti için her türlü imkânı sağlamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Hedefi Kuzey Kıbrıs’ da ki tüm bireysel ve kurumsal müşterilere ilkeli finansman ve yatırım imkânı sağlayan öncü kaynak olmak olan Highrise Bank Ltd., çeşitlenen ürünleri ve yenilenen yüzü ile bu değerlerinin doğrultusunda hızla büyümekte ve  personeline çeşitli yan haklar sağlayarak, hedefine hızlı ve emin adımlarla yürüyeceğinin garantisini vermektedir.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu