GenelKıbrısManşet

Hırsızlık, kasti hasar ve darptan aranan iki kişi tutuklandı 

POLİSİYE OLAYLAR…

Mormenekşe’de bir evde, Zümrütköy’de de bir kişinin üzerinde ve aracında uyuşturucu bulundu. Olayla ilgili iki kişi tutuklandı. 

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, H.H.H.’nin (E-34) evinde dün Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince yapılan aramada, yaklaşık 7 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde, tütünle karışık uyuşturucu madde içerdiğine inanılan sarma sigara bulunarak emre alındı. Söz konusu kişi tutuklandı. 

Zümrütköy’de dün N.Ö.’nin (E-38) üzerinde ve aracında yapılan aramada, yaklaşık 300 miligram ağırlığında eroin ve yaklaşık 2 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde, evinde yapılan aramada ise metal dedektör bulunarak emare alındı. 

ATM’DE UNUTULAN KARTTAN 4 BİN TL ÇEKİLDİ 

Mehmet Barut’un önceki gün Alsancak’taki ATM’de unuttuğu bankamatik kartından 4 bin TL nakit para çeken E.K. (E-37) tutuklandı. 

HIRSIZLIK, KASTİ HASAR VE DARPTAN ARANAN İKİ KİŞİ TUTUKLANDI 

Öte yandan önceki gün Lefkoşa’da meydana gelen araçtan hırsızlık, kasti hasar ve Ünal Eroğlu’nun darp edilmesi meselesiyle ilgili aranan H.Ö.(E-31) ve T.Y.(E-30) dün Lefkoşa’da tespit edildi. 

Adı geçen kişileri tutuklayan polisin soruşturması sürüyor. 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu