GenelKıbrısManşetSpor

Hoşgeldin şampiyon

Profesyonel atletizm kariyerinde ulusal ve uluslararası arenada kazandığı başarılar ile Kıbrıs Türk halkının ve spor camiasının gurur kaynağı olan rekortmen milli atletimiz Yiğitcan Hekimoğlu aynı zamanda karakteri ile de her kesim tarafından çok sevilen ve saygı duyulan örnek bir sporcu olmanın onurunu yaşıyor.

Tokyo Olimpiyatları hedefine ulaşamayan Yiğitcan, yaşadığı sakatlıklar, pandemi sürecindeki sıkıntılar ve ilgisizlik başta olmak üzere her türlü olumsuzluğa rağmen bu yolda son ana kadar mücadele verdi.

Başarılı atlet son iki ayda yaşadığı zorlu sürecin ardından İstanbul’daki çalışmalarını tamamlayıp bugün adaya döndü.

DİNLENDİKTEN SONRA YENİDEN BAŞLAYACAK

Elde edilen bilgilere göre uzun bir mücadelenin ardından, çok yoğun ve zorlu bir süreç geçiren milli atlet bir süre dinlendikten sonra antrenmanlarına ve hazırlıklarına yeniden başlamayı planlıyor.
Her zamanki disiplin ve azimle çalışmalarına devam edecek olan Yiğitcan, yeni hedeflere ulaşma konusunda aynı kararlılık ve istekle yol almayı düşünüyor.

GURURUMUZ OLMAYA DEVAM EDECEK

Böylece uluslararası arenada önemli temsiliyetler yapmış ve büyük başarılara imza atmış, gelecek nesillere ve gençlere örnek olmuş Yiğitcan Hekimoğlu gururumuz olmaya devam edecek.

Yeni sezon hazırlıklarının süreci, plan ve programları hakkında da Yiğitcan’ın önümüzdeki günlerde daha detaylı bilgi paylaşımında bulunması bekleniyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu