KıbrısManşetSiyaset

HP’li vekiller Milletvekilliğinden istifa ediyor!

“Bu program belki de benim milletvekili olarak katıldığım son programdır” diyen Özersay, bugün mesai bitimine kadar Cumhuriyet Meclisi’ne giderek milletvekilliğinden istifası için dilekçe vereceğini açıkladı

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay Ulaş Barış’ın hazırlayıp sunduğu Aslı Astarı Programı’nda çok önemli açıklamalarda bulundu. “Bu program belki de benim milletvekili olarak katıldığım son programdır” diyen Özersay, bugün mesai bitimine kadar Cumhuriyet Meclisi’ne giderek milletvekilliğinden istifası için dilekçe vereceğini açıkladı. İstifa mektubunun hazır olduğunu söyleyen Özersay, Parti Meclisi kararına uygun şekilde partinin 3 vekilinin de ortak şekilde hareket ettiğini kaydetti.

Hükümet kurulduğu günden itibaren HP’nin hükümete karşı bir boykot uyguladığını ve Meclis Genel Kurul toplantılarına katılmadığını aktaran Özersay, Milletvekilliğinden çekilme başvurusu yapacaklarını ve Meclis Genel Kurulu’nun onayı sonrasında bu kararın resmi olarak yürürlüğe gireceğini dile getirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu